≡ Meniu

Acer Aspire ES1-531-C990, laptop ieftin cu ecran de 15 inci

Acer Aspire ES1-531-C990 face parte din cea mai ieftină serie de laptopuri de la Acer. Poate că nu știți multe despre aceasta, însă arată ca oricare alt laptop și dotările sunt relativ aceleași. Pe partea de componente, diferențele sunt evidente deoarece procesorul e unul destul de ieftin, memorie RAM nu poate fi extinsă, dar hardul are o capacitate de stocare generoasă. Am pus poza de jos dar și un clip la final pentru a vă face o idee.

Alternativele sunt multe deoarece acesta e un model ieftin și voi poate aveți un buget ceva mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-531-C990, laptop ieftin cu ecran de 15 inci

Un model Celeron nou cum e acest N3150 e mult peste unul vachi din toate punctele de vedere. Placa video din procesor e Intel HD Graphics care e destul de cunoscută și alte procesoare oferă variante mult mai avansate. Ecranul de 15.6 inci e destul de clasic adică nu oferă nimic special, iar dacă nu sunteți mulțumiți.

Componentele acestui model sunt destul de bune dar nu se pot face upgrade-uri dar nici nu aș vedea rostul (mai bine alegeți un laptop mai scump). E evident că face parte din noua generație de laptopuri deoarece are WiFi ac. Laptopurile noi au o tehnologie WiFi ceva mai bună și dacă ar fi fost tot n, iar routerul cu WiFi ac, viteza pe wireless ar fi fost maximă. Însă, în acest caz sunteți obligați să optați pentru un router wireless de ultimă generație (dacă aveți o conexiune mică la internet, nu e necesară o investiție prea mare).

Are preinstalat Linux, dar după cum bine știți Windows 10 e o alegere și mai bună. Un alt sistem de operare poate oferi ceva mai multă funcționalitate.

Plusuri: preț foarte bun, WiFi ac, spațiu de stocare mare, arată bine.
Minusuri: nu sunt la acest preț.

Nu cred că cineva are pretenții la un procesor foarte performant ca Core i3/i5 la un preț atât de mic. Acer Aspire ES1-531-C990 nu e ca oricare alt laptop dar are dotările clasice, un ecran suficient de mare, dar și altele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu