≡ Meniu

Acer Aspire ES1-531-P4LL, laptop cu Pentium Quad Core

Acer Aspire ES1-531-P4LL e un laptop foarte ieftin datorită componentelor pe care le are dar și pentru că nu are dotări prea avansate. E un laptop destul de nou și fiabilitatea sa nu poate fi pusă la îndoială deoarece e vorba de un brand destul de experimentat și cunoscut. Designul e simplu dar și plăcut, poate că există și alte serii care arată similar cu aceasta – ES1-531.

Dacă un laptop nu vă este de ajuns, atunci optați pentru un desktop gata asamblat ori vă faceți unul pe componente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-531-P4LL, laptop cu Pentium Quad Core

Procesorul acestui laptop nu e prea avansat deoarece e vorba de o serie destul de ieftină – model Quad Core N3700. Acesta are o placă video integrată care e utilă pentru orice, mai puțin jocuri. Ecranul de 15 inci are o imagine ideală pentru vizionarea de filme 720p. Cam toate laptopurile au același ecran, dar modele premium oferă panou ceva mai bun sau o rezoluție superioară. Mai sunt și cele convertibile dar acelea intră în altă categorie. Memoria RAM mi se pare că e de ajuns dar nici nu poate fi upgradată.

Spațiul de stocare e mare iar un SSD ar fi inferior la acest capitol însă nu și la capitolul performanță. Dotările unui laptop ca acesta nu diferă cu mult de cele ale altor modele . E accesibil pentru că nu are Windows preinstalat iar eu aș instala versiunea 10 pe acesta. Mai sunt și laptopurile doar cu Free DOS, dar și la acelea aveți de ales ce sistem veți pune. Prefer sistemele de operare noi deoarece evidențiază cel mai bine performanțele laptopului.

Plusuri: autonomie suficientă, tehnologie bluetooth, componente destul de noi, hard disk mare.
Minusuri: putea fi mai ușor (are o baterie mică și nu are DVD).

Acer Aspire ES1-531-P4LL poate fi cam la fel de util precum un desktop deoarece nu are nevoie de periferice, se poate pune Windows și are cele mai utile dotări. Din clipul de mai jos se poate observa cam cum arată un model al acestei serii, dar pot exista variante și pe alte culori, dar pe negru mi se pare că arată cel mai bine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu