Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire ES1-533-P2K0, laptop cu Intel Quad Core N4200

Acer Aspire ES1-533-P2K0 e o alegere destul de accesibilă dar care concurează cu destul de multe variante care au Core i3. Spun asta pentru că diferența de preț e destul de mică, dar poate că nu veți avea un hard atât de generos, WiFi ac, o placă de rețea performantă sau altele. Sunt multe tipuri de laptopuri pe piață, doar că prețul le diferențiază. Dacă nu sunteți dispuși să dați prea mult pe un laptop, o variantă cu Intel Pentium mi se pare cea mai bună alegere și e recomandat să alegeți o generație nouă.

Alternativele sunt destul de multe dacă nu aveți un buget limitat și vă interesează un laptop performant cu componente office. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-533-P2K0, laptop cu Intel Quad Core N4200

Procesorul acestui laptop e unul destul de bun și face parte din cea mai nouă familie – Apollo Lake. Aceasta e prezentă pe laptopurile entry-level care și costă ceva mai puțin pentru că nu fac față sarcinilor mai grele (mă refer la jocuri 3D recent lansate, aplicații profesionale). Acest aspect e evident și nu orice laptop se descurcă decent în jocuri sau pentru editare video/foto.

Poate reda filme deoarece are o placă video Intel integrată cu suport HD ca la multe alte laptopuri. Tot plăcile video dedicate sunt mai bune când vine vorba de jocuri sau filme. Calitatea video e decentă ținând cont că e vorba de un ecran HD. Autonomia e foarte importantă atunci când călătoriți, dar ea scade odată ce folosiți tehnologii wireless sau vă folosiți mult de placa video. Chiar dacă un laptop are Linux, Windows 10 mi se pare alegerea mai bună. Bineînțeles, Linux nu necesită prea multe resurse hardware, motiv pentru care se va mișca ceva mai bine.

Plusuri: arată destul de bine, autonomie de lucru bună, tehnologie wireless WiFi ac, componente noi etc.
Minusuri: nu sunt.

Acer Aspire ES1-533-P2K0 pare să fie o alegere destul de reușită deoarece oferă componente noi, arată bine și prețul e competitiv. Cu alte cuvinte, nu sunt multe branduri care ar putea să ofere variante mai bune în același buget.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu