≡ Meniu

Acer Aspire ES1-571-36S9, laptop cu SSD și ecran 1080p

Acer Aspire ES1-571-36S9 e un exemplu bun că laptopurile devin tot mai performante și că se îndreaptă în direcția corectă. Cu siguranță, vă doriți un laptop mai rapid și să nu fie foarte scump. SSD-ul e mult peste un hard disk chiar dacă nu oferă mult spațiu de stocare. Unele laptopuri permit instalarea unui caddy în locul DVD-ului, deci se mai poate pune un mediu de stocare dacă vreți spațiu mai mult. Dar ceva mai simplu e să conectați un hard disk extern că doar laptopul are USB 3.0.

Laptopurile au dotări tot mai bune în sensul că dotările speciale de altă dată au devenit standard. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-571-36S9, laptop cu SSD și ecran 1080p

Procesorul Core i3 face parte din a 5-a generație de procesoare de la Intel și are placă video corespunzătoare. Bineînțeles, mă refer la cea integrată, iar un laptop cu placă video dedicată costă ceva mai mult (nu cu mult dacă e ca GeForce 920M sau una similară). Mulți dintre voi veți aprecia ecranul său deoarece are rezoluție 1080p, deci detaliile vor fi mai evidente și vă puteți bucura de claritatea filmelor 1080p. Oricum, pentru a viziona filme de la o distanță de câțiva metrii, e necesar un televizor deoarece imagine e prea mică pentru un film 1080p.

Se poate conecta cam orice la acesta cu un cablu corespunzător ori poate vreți să vă folosiți de tehnologiile wireless pentru a nu mai avea prea multe cabluri prin jur. Are doar Linux dar și cu Free DOS putea să vină pentru a vă ușura instalarea unui alt sistem. Eu aș alege Windows 10 pentru acest laptop deoarece oferă ceva mai multă funcționalitate și e cea mai nouă versiune.

Plusuri: are spațiu intern satisfăcător, ecran cu imagine, mediu de stocare decent, arată destul de bine.
Minusuri: nu are WiFi ac.

Acer Aspire ES1-571-36S9 nu e singurul model de la acest producător, ci există și altele cu Core i5 sau procesoare chiar mai ieftine, doar că acesta mi se părut cel mai echilibrat. Prezentarea de jos e una generală și pot fi alte laptopuri care să fie similare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu