Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire ES1-571-39H0, laptop office cu Core i3

Acer Aspire ES1-571-39H0 e un laptop cu performanțe limitate adică nu poate fi folosit pentru orice, doar că pentru aplicații și redare media mi se pare destul de bun. Această serie e destul de nouă, motiv pentru care nu există multe prezentări video dar nici multe alternative la aceasta. Observ că această serie e una office deoarece nu are acea terminație G de la final. Pentru cei ce nu știu, acel G e pentru laptopurile cu placă video dedicată, deci se pot rula jocuri 3D pe ele.

Dacă nu vă este pe plac din mai multe motive, atunci e cazul să alegeți o serie mai performantă și care costă ceva mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-571-39H0, laptop office cu Core i3

Procesorul său e unul destul de avansat și chiar dacă nu e la ultima generație, impresionează prin performanțe superioare. E vorba de Core i3 Broadwell cu placă video integrată și tehnologie de economisire a energiei. Astfel autonomia de lucru e mare și cu o baterie mică – 3 celule. Ecranul de 15 inci e satisfăcător deoarece oferă o imagine HD și un strat anti-glare.

Restul componentelor sunt următoarele: memorie RAM de 4 GB (mai e un slot liber pentru încă 4GB RAM), hard de 500GB și Intel HD. Tot mai multe laptopuri noi vin cu procesoare Core i3și cele cu Pentium și Celeron sunt foarte puține. Laptopurile accesibile nu dispun de multe caracteristici speciale, dar nici nu prea aș vedea ce i-ar putea lipsi. Oricum, un sistem de operare precum Windows 10 ar fi fost mai de folos decât Linux, însă prețul nu ar fi fost la fel de atractiv. Instalarea Windows-ului se poate face printr-un stick USB 3.0 deoarece viteza de transfer e mult mai mare.

Plusuri: autonomie de lucru mare, preț redus, arată bine, suportă 8GB RAM, fiabil și portabil.
Minusuri: nu sunt la un așa preț.

Acer Aspire ES1-571-39H0 e destul de ușor de transportat însă greutatea putea fi și mai redusă dacă s-ar fi lucrat mai mult la partea de construcție. Am văzut laptopuri care au chiar și sub 2 kg, dar nu vă e de folos dacă îl veți folosi doar acasă la birou.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu