≡ Meniu

Acer Aspire ES1-571-39Y7, laptop office cu SSD

Acer Aspire ES1-571-39Y7 e un laptop dotat cu procesor i3 și SSD așa încât toate sarcinile office să ruleze excelent. Are unitate optică, iar ecranul e unul de 15 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli și caracteristică anti-glare (asta îl face bun pe post de notebook business). Mi-aș fi dorit să vină și cu placă video care să aibă memorie dedicată, dar ce are acum e suficient pentru jocuri nu prea complexe.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi despre care putem spune că nu e prea mare dacă e să analizăm dotările. Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată acest model.

Acer Aspire ES1-571-39Y7, laptop office cu SSD

Procesorul din acest ES1-571 este un i3-5005U dual core care are cip grafic integrat. Ecranul e unul deosebit din punct de vedere al clarității deoarece rezoluția e una Full HD, dar fiind un ecran anti-glare aș putea spune că nu e chiar pentru filme. Laptopul având port HDMI o să puteți conecta un televizor și în acest fel se vor putea viziona filme la o calitate superioară.
Nu vine cu Windows, dar are preinstalat Linux. Eu recomand să-i instalați Windows 10 de pe un stick USB de tip 3.0 întrucât în acest fel instalarea va dura vreo 20 minute.
Rezoluția 1920×1080 pixeli e puțin cam ciudată pe un astfel de laptop office, dar ne va ajuta să vedem imagini de la telefon la calitate bună.
Memoria RAM e 4GB, dar din păcate nu e DDR4, ci DDR3, iar placa video wireless e un model N și nu ac. Wi-fi ac ar fi ajutat la descărcarea la viteze Gigabit fără a utiliza cablu de rețea.

Pentru achiziția acestui model ar fi disponibilitatea plăcii de rețea 10/100/1000, că are SSD, procesorul i3, ecranul cu rezoluție mare și că are port USB 3.0.
Contra achiziției ar fi că nu are Windows preinstalat. Instalarea va dura vreo 20 minute dacă utilizați o memorie USB 3.0.

Deci, dacă te interesează un laptop care să aibă integrate o mulțime de tehnologii utile atunci acest model ar fi recomandarea mea. Având în vedere că suntem în 2016 ar fi fost bine ca cei de la Acer să fi renunțat la unitatea optică întrucât nu e utilă în vreun fel.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu