≡ Meniu

Acer Aspire ES1-571-56T4, laptop performant cu Core i5

Acer Aspire ES1-571-56T4 face parte dintr-o serie foarte interesantă, doar că acesta nu oferă ecran FullHD și SSD, ci un procesor foarte avansat la un preț mic. Un laptop trebuie să înlocuiască vechiul PC ori chiar un alt laptop, de aceea performanțele și dotările sunt foarte importante. Cred că mai important e să aibă un procesor foarte bun deoarece reprezintă principala componentă hardware. Dacă nu aveți un procesor pe măsură, nu are sens să puneți un SSD, iar diferența e destul de mare între un Core i5 și restul modelelor ieftine.

Alternativele sunt reprezentate de alte serii pentru că oferă ceva diferit și designul nu e același. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-571-56T4, laptop performant cu Core i5

Configurația sa e una cu Intel Core i5-4200U de 1.6 GHz, 4GB RAM, hard disk de 500GB, Intel HD 4400. Deci, e numai bună pentru uz office iar cele multimedia vin cu o placă video dedicată. Ecranul de 15 inci e unul cu imagine HD ca la majoritatea laptopurilor. Cu siguranță, nu va fi de ajuns dacă vreți să vizionați filme sau seriale TV. Multitaskingul e foarte bun cu 4GB deoarece sistemul consumă foarte puțin și rămâne suficientă memorie pentru aplicații.

Bateria sa de 3 celule e una cu autonomie destul de mare și reduce puțin din greutatea laptopului, dar nu cu mult. Sistemul său de operare e Linux care nu e cea mai bună variantă dacă sunteți obișnuiți cu Windows și nici nu va evidenția foarte bine performanțele laptopuri. Dacă vă plac jocurile atunci e nevoie de un model cu placă video dedicată, adică cu două plăci video, iar comutarea se va face automat când e nevoie de mai multă performață ori autonomie.

Plusuri: are autonomie de lucru decentă, procesor avansat, design plăcut și preț atractiv.
Minusuri: nu sunt.

Acer Aspire ES1-571-56T4 e una dintre cele mai bune variante de pe piață dacă vă interesează performanța. Din prezentarea de jos vă puteți face o idee despre întreaga serie și cam ce oferă aceasta. Arată la fel ca și cele cu ecran FullHD și SSD, doar că acesta oferă un procesor mult mai bun.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu