≡ Meniu

Acer Aspire ES1-571-C0WW, laptop ieftin cu ecran FullHD

Acer Aspire ES1-571-C0WW e un laptop foarte interesant pentru că are un ecran de 15 inci cu imagine 1080p. Nu știu câți producători oferă astfel de laptopuri la un preț atât de atractiv și componentele mi se par satisfăcătoare pentru uz office. Aveți nevoie de un Core i5 doar dacă vreți să încercați jocuri ori aplicații cu cerințe hardware ridicate. Nu merită să dați mulți bani dacă îl veți folosi ca și modelul anterior, adică pentru navigare, redare media și socializare. Pentru jocuri, consolele hardware mi se pare o investiție bună și laptopul poate fi un bun media player portabil cu un suport media avansat (puteți reda orice).

Nu veți găsi prea multe modele pentru a nu-l achiziționa și o tabletă nu mi se pare o alternative deoarece diferențele sunt multe între cele două gadgeturi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-571-C0WW, laptop ieftin cu ecran FullHD

Această configurați e de ajuns dacă nu aveți pretenții mari. Are un Intel Celeron 2957U de 1400 MHz care oferă un multitasking bun deoarece lucrează împreună cu o memorie RAM de 4GB. Chiar și spațiul intern impresionează pentru că e vorba de un hard disk de 1TB și restul de fișiere pot fi stocate online sau pe un mediu de stocare extern.

Nu are cum să vină cu placă video dedicată și nici nu avea sens deoarece e nevoi și de un procesor mai bun. Intel HD Graphics e de ajuns pentru cei care vor o autonomie bună, să vizioneze filme 1080p și altele. Autonomia maximă e undeva la 4-6 ore, depinde cum veți folosi laptopul. Are dotările unui laptop clasic și nu le voi mai enumera deoarece le știți deja. Linux nu e cea mai bună alegere pentru cei care sunt obișnuiți cu Windows, iar voi puteți alege versiunea 10 dacă vă place.

Plusuri: ecran FullHD, mult spațiu de stocare, multitasking, design elegant, fiabilitate, preț redus.
Minusuri: putea fi mai ușor.

Acer Aspire ES1-571-C0WW poate concura fără probleme cu orice laptop sub 1000 de lei și nu cred că există unul care să fie mai bun. Vă puteți aștepta la mai multe laptopuri ca aceste, dar nu în perioada următoare, ci atunci când laptopuri 4K sunt mai numeroase.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu