≡ Meniu

Acer Aspire ES1-571-C1AH, laptop office pe negru

Acer Aspire ES1-571-C1AH e un laptop ieftin, dar puternic deoarece vine cu procesor Celeron 2957U care e echivalentul unui Pentium întrucât scoate 1478 puncte la benchmark. Un laptop precum acesta se adresează în principal celora interesați de un PC cu portabilitate ridicată, dar care să aibă performanțe mai mult decât decente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar se prezintă bine din punct de vedere aspectiv, ci și din punct de vedere tehnologic. Dacă vreți să vedeți cum arată acest model atunci aveți alături o imagine, iar la final e un clip video. Dacă vă interesează un model mai puternic atunci găsiți aici derivații de Acer Aspire ES1-571.

Acer Aspire ES1-571-C1AH, laptop office pe negru

Modelul acesta de ES1 are rețea 10/100/1000, lucru care înseamnă că o să puteți să descărcați la viteze Gigabit.
Autonomia e una foarte bună, chiar dacă bateria are 3 celule deoarece are o autonomie de lucru de 6 ore. Acest lucru fiind valabil în cel mai bun scenariu, în rest bateria ținând cam 3-4 ore.
Hardul din acest model e unul de 500 de giga cu 5400 rotații, iar pentru un plus de viteză recomand să instalați un SSD.
Nu vine cu Windows, dar are Linux. Oricum, eu vă recomand să instalați Windows 10 de pe un disc DVD ori de pe un stick USB. Evident că are unitate optică, lucru cre face laptopul bun și pentru business, la un nivel mai mic.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că nu costă mult, performanța bună (după cum am zis mai sus, procesorul e unul echivalent unui Pentium din generațiile anterioare, iar memoria RAM e de 4 giga).
Contra ar fi că nu are ecran Full HD și SSD, dar acestea nu sunt niște lucruri esențiale. Partea cu Solid State Drive-ul poate fi remediată, iar ecranul Full HD nu știu cât de mult ar fi contat pentru dvs.

Deci, modelul acesta se adresează în principal celora interesați de un model pentru acasă care să poată fi utilizat la filme, jocuri simple și navigat pe net.
Alături am postat și un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu