≡ Meniu

Acer Aspire ES1-571-C6ZC, laptop cu dotări premium

Laptopul Acer Aspire ES1-571-C6ZC pare a fi cel mai accesibil din serie și nu cred că veți găsi altul mai bun. Cu alte cuvinte, pe lângă acel Intel Celeron, laptopul are SSD generos și ecran cu imagine 1080p. Acestea sunt două dotări care nu le vedeam pe laptopurile ieftine. Sincer, apreciez faptul că laptopurile avansează, nu doar telefoanele, și poate că alți producători vor face la fel. Din poza de jos dar și din clipul de la final se poate vedea foarte bine cum arată un astfel de laptop și sunt destule laptopuri care arată ca și acesta.

Alternativele sunt destul de multe dacă nu vă interesează ecranul FullHD și mediul de stocare, dar nu văd de ce nu le-ați vrea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-571-C6ZC, laptop cu dotări premium

Procesorul nu e cel mai performant de pe piață dar mi se pare eficient – Intel Celeron 2957U cu placă video Intel. Ecranul nu e mare dar oferă o imagine detaliată și clară, însă nu are panou IPS pentru unghiuri de vizibilitate largi. Se poate pune încă o memorie RAM dacă cei 4GB RAM nu sunt suficienți. SSD-urile sunt tot mai accesibile deoarece toți mai mulți producători sunt prezenți pe această piață iar hardurile nu mai sunt la fel de atractive. Un hard oferă un spațiu de stocare mai mare în același preț dar cred că oricine s-ar uita la performanță.

Autonomia de lucru nu e mare dar depinde și cum veți folosi laptopul (cu luminozitate ridicată/scăzută, cu/fără tehnologii wireless etc). Unele laptopuri au o baterie mai mare dar acestea se aleg în funcție de consumul laptopului.

Plusuri: are un SSD destul de mare, suportă 8GB RAM, ecran detaliat, SSD mare și design plăcut.
Minusuri: nu sunt.

Acer Aspire ES1-571-C6ZC e un model ceva mai dotat decât restul laptopurile din acest buget și nu cred că veți găsi alt model mai bun în acest preț. Un hard mai mare nu poate concura cu un SSD la capitolul performanță deoarece pe SSD totul pornește instant. Dacă nu sunteți convinși, vă recomand să vizionați clipul de mai jos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu