≡ Meniu

Acer Aspire ES1-571-P3E1, laptop cu Intel Haswell și ecran FullHD

Acer Aspire ES1-571-P3E1 face parte dintr-o serie nouă care oferă componente de ultimă generație dar și dotări satisfăcătoare. Totuși, aș fi apreciat dacă acest laptop ar fi avut WiFi ac, dar nu pentru oricine va fi de folos aceasta pentru că trebuie să aveți o conexiune de peste 200 Mbps și un router wireless performant. Dacă vreți un laptop pe care să jucați jocuri, cred că aveți nevoie de unul cu Core i5, dar că depinde de pretențiile fiecăruia.

Bugetul nu trebuie să fie foarte mare pentru acest tip de laptop și acesta nu e singurul, există unul mai ieftine, dar e cu Celeron. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire ES1-571-P3E1, laptop cu Intel Haswell și ecran FullHD

Configurația acestui laptop nu diferă cu mult de cea a altui laptop, doar că procesorul e ceva mia special și de cele mai multe ori nu e nevoie de un model foarte scump. Pentium 3556U e un model suficient de performant cu placă video Intel. În acest preț nu veți găsi laptopuri cu placă video GeForce, adică cu una dedicată. E suficient că are un ecran superb, dar aș putea spune că e loc de mai bine.  Nu orice brand poate oferi laptopuri bine dotate la un buget atât de redus.

Tehnologiile de comunicații sunt foarte importante cât timp nu vreți să folosiți cabluri prea mult. Poate pe viitor producătorii vor oferi alternative wireless și la portul HDMI dar fără adaptoare. Designul pe negru poate fi o alegere plăcută deoarece e o culoare clasică și destul de des întâlnită. Oricum, multe serii de laptopuri oferă variante și pe alte culori, dacă vă interesează acest aspect, însă nu e valabil și în acest caz.

Plusuri: are ecran cu imagine FullHD, autonomie de lucru mare în mod economic, performanțe ridicate, preț competitiv etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Laptopul Acer Aspire ES1-571-P3E1 poate fi ideal pentru cei care vor mai multe detalii atunci când editează/proiectează sau chiar vizionează un fișier media. Din prezentarea de mai jos se poate observa că arată destul de similar cu alte serii și în final cred că veți face alegerea corectă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu