≡ Meniu

Acer Aspire ES1-711G-P2VR, model cu Pentium N3540 și GeForce 820M

Acer Aspire ES1-711G-P2VR e un laptop multimedia dotat cu procesor quad core și placă video care are memorie dedicată. Având aceste caracteristici înseamnă că îl poți folosi la jocuri, aplicații solicitante, precum și la vizionat filme. Cred că îți va plăcea modelul acesta pentru filme deoarece are ecran de 17 inci cu rezoluție HD+, și știm cu toții că filmele se văd mai bine pe astfel de ecrane.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Din păcate nu vine cu Windows, dar are Linux care va facilita posibilitatea de a intra pe net din prima. Oricum, eu îți recomand să instalezi Windows 8.1, lucru care poate fi realizat cu ajutorul unității DVD ori cu a unui stick USB 3.0.

Acer Aspire ES1-711G-P2VR, model cu Pentium N3540 și GeForce 820M

Pe partea de specificații pot spune că se descurcă bine având un procesor Pentium N3540 cu patru nuclee, cip grafic GeForce GT 820M.
Pentru a comunica cu netul ori alte dispozitive acest aparat are bluetooth, rețea 10/100/1000 și wireless N.
Bateria e una cu 4 celule, dar să nu vă așteptați să țină prea mult… ține cam vreo două ore. Portabilitatea e decentă, greutatea fiind de 3 kile, ceea ce-l face cam greu de transportat.
În alte țări majoritatea laptopurilor vin cu Windows, doar la noi nu e așa. Ar fi fost mult mai bine dacă ar fi avut acest sistem de operare deoarece mulți oameni nu știu să-l instaleze. Alții instalează driverele greșite, iar din această cauză laptopul nu va funcționa la capacitate maximă.

Pro achiziția acestui model ar fi costul de achiziție redus, că arată bine, faptul că poate fi utilizat pentru multiple lucruri, multitudinea de porturi și ecranul mare.
Contra ar fi că are rezoluție cam mică, că are unitate optică și că portabilitatea nu e chiar așa de bună.

Deci, dacă te interesează un model care să arate bine și să nu coste prea mult îți recomand acest ES1-711G-P2VR. Ar fi pentru tine dacă vrei ceva care să aibă ecran mare și puterea necesară pentru editat clipuri ori jocuri nu prea complicate.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest model, adică faptul că e un model de culoare neagră cu tastatură numerică în partea dreaptă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu