≡ Meniu

Acer Aspire ES1-711G-P3RM, laptop de 17 inci cu Pentium N3540

Acer Aspire ES1-711G-P3RM e un laptop de 17,3 inci care are o rezoluție de 1600×900 pixeli și procesor Pentium N3540 de tip quad core. Placa video din dotare e o GeForce 820M cu memorie dedicată și cu suport pentru Nvidia Optimus, lucru care contribuie la o autonomie crescută. Bateria e una ok care te va ajuta să beneficiezi de o autonomie de circa 4 ore, cel mult.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat excelent la orice sarcină și care vine cu sistem de operare preinstalat, chiar dacă e vorba despre Linux.
Am pus alături o imagine pentru a vedea cum arată acest model.

Acer Aspire ES1-711G-P3RM, laptop de 17 inci cu Pentium N3540

Pe partea de specificații acest model e unul cu dotat cu procesor de generație nouă, placă video capabilă și cu capacitatea memoriei destul de mare. Memoria RAM e una de 4 giga, iar hardul e unul de 500 așa încât să poți stoca câte poze dorești pe el.
Portabilitatea e una ok din moment ce are o baterie care ține vreo 4 ore, iar greutatea e de 3 kilograme (e puțin pentru un laptop de 17 inci).
Era interesant dacă venea cu Windows 10, dar nu vă oprește nimeni să-l instalați utilizând un stick USB ori unitatea optică din dotare.

Pro achiziția acestui laptop ar fi că arată bine, că e performant și că vine cu o mulțime de dotări utile.
Contra ar fi că nu are ecran Full HD, că nu are SSD și că-i lipsește wireless ac (nu e un mare neajuns deoarece multă lume nu are astfel de routere).

Deci, dacă te interesează un laptop până în 1900 lei care să aibă un ecran mare și să poată fi utilizat la multiple lucruri atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Normal, că există și alte alternative, dar eu zic că alegeți bine mergând pe mâna Acer întrucât e un producător cu reputație care face laptopuri de foarte mult timp.
Vizual nu pot să spun că se prezintă rău, lucru sesizabil din clipul de alături. Poți vedea că e un notebook PC complet negru perfect pentru acasă, dar și la birou.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu