≡ Meniu

Acer Aspire F5-571G-52NL, laptop multimedia cu Linux

Dacă vrei un laptop repid atunci îți recomand laptopul Acer Aspire F5-571G-52NL care e unul dotat cu ecran Full HD de 15 inci, procesor i5 și placă video care are memorie dedicată.
Deoarece ecranul e anti-glare putem să folosim laptopul și în scopuri business. Seria F de la Acer e una rafinată pentru persoanele care vor mai mult și implicit pot face mai multe cu un astfel de laptop. Poate fi utilizat pentru filme Full HD și chiar pentru jocuri.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care are performanțe bun și autonomie ridicată de 5 ore. Din imaginea de alături poți vedea cum arată acest model.

Acer Aspire F5-571G-52NL, laptop multimedia cu Linux

Procesorul e un i5 Haswell cu grafică integrată, iar cipul grafic e unul asistat de un GeForce 920M care are memorie dedicată. Prin intermediul tehnologiei Nvidia Optimus acest laptop utilizează placa Nvidia în jocuri, iar cea Intel e folosită la sarcini office.
Instalarea unui nou sistem de operare, Windows de exemplu, se poate face prin USB ori folosind un disc DVD.
Pentru descărcarea de pe net la viteze ridicat acest model are wireless ac și rețea LAN 10/100/1000.
Ecranul din dotarea acestui model e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, iar faptul că e anti-glare face ca ochii dvs. să fie protejați.
Având o capacitate de 8 giga de RAM vă dați seama că totul va rula fluent, iar la nevoie poate fi făcut un RAM Drive din capacitatea de care nu aveți nevoie.
Sistemul cu care vine la bord e Linux. Acesta e un sistem ok, dar nu poate fi utilizat în scopuri business decât dacă vă folosiți de emulatoare.

Pro achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că are performanțe decente în sarcini, bateria care ține 5 ore (chiar dacă are 4 celule) și plăcile de rețea rapide.
Contra ar fi că nu are SSD.

Deci, dacă ești interesat să achiziționezi un laptop performant atunci acest model ar fi recomandarea mea. Dar, dacă nu o să-i pui Windows atunci nu îl vei putea utiliza la potențial maxim. Recomand să instalați versiunea 10 a acestui sistem de operare, dar cu cele mai ni actualizări.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu