≡ Meniu

Acer Aspire F5-571G-53DQ, laptop gaming cu GeForce 940M

Acer Aspire F5-571G-53DQ e un laptop apărut pe la începutul lui 2016 și se recomandă cu procesorul i5, placa video care are memorie dedicată și wireless-ul ac. Din păcate nu are Windows, dar are Linux, iar în acest fel vă puteți conecta la Internet pentru a vedea un film ori a citi un ziar.
Un model de laptop precum acesta se adresează celora interesați de un aparat care să poată fi utilizat în multiple scopuri deoarece e un laptop multivalent.

Nu are un cost de achiziție prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care are procesor i5 (model i5-4210u care-i foarte puternic) și placă video GeForce 940M care este bună și la jocuri.

Acer Aspire F5-571G-53DQ, laptop gaming cu GeForce 940M

Ecranul acestui laptop e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, iar asta înseamnă că beneficiem de un laptop care oferă o imagine calitativă indiferent de ce faceți pe el. Nu e un ecran obositor deoarece este unul tip anti-glare și din această cauză eu zic că laptopul e numai bun de folosit și la o mică firmă, deci în scopuri business.
Din păcate nu vine cu Windows, dar are Linux. Eu recomand să instalați pe el Windows 10, iar instalarea se poate face de pe o memorie USB 3.0 ori de pe un disc DVD.
În cazul în care doriți să descărcați la viteze maxime atunci trebuie știut că laptopul se poate conecta la net prin wi-fi ac ori prin LAN 10/100/1000.
Dacă la Asus avem baterii cu două celule, la Acer avem unele cu 4, iar asta înseamnă că va ține undeva la 3-4 ore.
Se poate spune că notebook-ul e unul care vine cu o portabilitate ok, chiar dacă greutatea e de 2,4 kilograme.

Pro achiziția modelului acesta ar fi că arată bine, că vine la un cost de achiziție ok, că are un hard încăpător și prezența plăcii video GeForce 940M.
Contra achiziției ar fi că nu vine cu o portabilitate mai bună și SSD.

Deci, dacă vrei un laptop care intră în categoria multimedia și care ar putea fi utilizat la mai multe lucruri atunci acest model ar f recomandarea mea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu