≡ Meniu

Acer Aspire F5-571G-579P, laptop FullHD cu configurație multimedia

Laptopurile cu ecran FullHD au fost destul de scumpe sau poate că sunt oferite de alte branduri. Acer Aspire F5-571G-579P e cea mai bună soluție într-un buget modest dar, în același timp, oferă performanțe remarcabile. Bineînțeles, veți alege un astfel de laptop dacă vreți să vizionați un film la calitate superioară ori chiar să jucați un joc 3D. Uneori nu e nevoie de placă video GTX dacă nu sunteți un gamer înrăit și poate că unele jocuri se mișcă destul de bine și la detalii mai mici.

Alternativele sunt multe dacă nu vă interesează ecranul dar eu cred că e un plus pentru oricine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire F5-571G-579P, laptop FullHD cu configurație multimedia

Componentele sale sunt următoarele: Intel Core i5-4210U cu placă video HD Graphics 4400, 4GB de RAM (upgradabil la 16GB), hard disk de 1TB și placa video GeForce GeForce 920M. La orice laptop, hard diskul poate fi înlocuit cu un SSD dacă vreți performanțe mai mari (sistemul va porni mai rapid, iar aplicațiile instant). Excepție fac laptopurile foarte subțiri care sunt mai compacte și, deci, nu pot fi desfăcute. Acest procesor e ideal pentru cei cu pretenții puțin mai mari, iar laptopurile cu Core i3 le recomand doar celor care vor un laptop office.

Windows 10 va evidenția cel mai bine performanțele laptopului și Linuxul e bun doar dacă vreți să folosiți laptopul ca unul office. Cu siguranță, pe Linux nu veți folosi aceleași aplicații, ci sunt alternative care poate nu vă sunt pe plac. Sunt două avantaje oferite de Linux: consum redus de resurse și nu e nevoie de antivirus.

Plusuri: ecran cu imagine 1080p, configurație performantă, design elegant, WiFi ac, suportă mai multă memorie RAM.
Minusuri: nu sunt.

Acer Aspire F5-571G-579P e un laptop care merită încercat deoarece oferă componente dar și și dotări foarte bune. Mulți dintre voi doriți să optați pentru acesta pentru că are acel ecran 1080p care până acuma a fost disponibil doar pe laptopurile premium ori cu ecran mai mare. Ținând cont că există chiar și laptopuri 4K, un laptop cu ecran FullHD nu mai pare atât de special.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu