≡ Meniu

Acer Aspire F5-572G-55Q9, laptop de 15 inci cu ecran 1080p

Acer Aspire F5-572G-55Q9 poate fi folos celor care vor un laptop bun pentru orice, însă nu poate fi comparat cu unul pentru gameri. La un așa preț, veți avea un laptop elegant, bine dotat și care are tot ce e mai nou pe piață. Un laptop foarte bun poate costa chiar și dublu însă nu cred că va fi mai de folos decât acesta. În general, e bine să luați un laptop în funcție de nevoi și să nu fie foarte scump. Puteți alege un mouse, un router wireless sau chiar și niște boxe pentru acesta.

Alternativele pot să vină și de la alte branduri deoarece sunt multe branduri cu experiență în acest domeniu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire F5-572G-55Q9, laptop de 15 inci cu ecran 1080p

Configurația sa are următoarele componente: Intel Core i5-6200U, Intel HD Graphics 520, 4GB RAM, hard disk de 1TB, GeForce 940M. Sunt componente destul de noi și dar au tehnologii destul de avansate. Un ecran de 15 inci nu e suficient de mare pentru a viziona filme, însă depinde de la ce distanță îl priviți. Se poate conecta un televizor sau monitor la HDMI-ul laptopului pentru a folosi laptopul ca un media player portabil.

Un laptop nou are doar porturi USB 3.0, însă unele pot avea și un port USB 2.0. Totuși, eu recomand porturile USB deoarece oferă o viteză de transfer foarte bună iar pe unele modele trebuie e prezentă și tehnologia Sleep-and-Charge. Are doar Free DOS însă dacă ar fi avut Windows 10, prețul ar fi fost altul. Instalarea sistemului și al aplicațiilor se poate face cu un stick USB 3.0. Dimensiunile dar și greutatea depind de diagonala ecranului, însă cred că se mai putea lucra la construcția sa pentru a-l face mai ușor.

Plusuri: tehnologie wireless nouă – WiFi ac, tehnologie bluetooth (puteți folosi un mouse wireless), HDMI, componente foarte bune, preț decent, ecran FullHD.
Minusuri: nu are Windows 10.

Pentru un plus de experiență multimedia, Acer Aspire F5-572G-55Q9 are nevoie de un sistem audio 2.1 și nu de boxe simple. Clipul de mai jos e cu un laptop similar însă designul nu e diferit față de generația precedentă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu