≡ Meniu

Acer Aspire F5-572G-59TA, laptop multimedia cu i5-6200U

Acer Aspire F5-572G-59TA e un refresh al seriei E5 deoarece vine cu procesoare Skylake, ecran Full HD și grafică dedicată (modelele 572G). Un laptop precum acesta e unul care intră în categoria multimedia.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar din poza alăturată se poate vedea cum arată.

Acer Aspire F5-572G-59TA, laptop multimedia cu i5-6200U

Cei de la Acer spun că noua serie F e una care îmbină designul atrăgător cu caracteristici de top. Iar, opțiunile de configurare sunt multiple.
Tehnologii noi care sunt integrate în dispozitivul de față avem wireless ac, Skylake și Nvidia Optimus. Ultima nu e chiar nouă, dar e utilă. Wi-fi ac reprezintă placa de rețea wireless care ara capabilitatea de a descărca la viteze Gigabit.
Pe partea de portabilitate nu pot spune că stă bine întrucât greutatea e cam mare de 2,4 kilograme, iar bateria e de 4 celule (ține vreo 3 ore), dar e un laptop multimedia și nu putem avea aceleași așteptări precum de la un ultrabook care costă dublu și are baterie care ține chiar și 10 ore.
Nu vine cu OS, dar puteți instala Windows 10 de pe DVD ori de pe stick întrucât are USB 3.0.
E ceva neașteptat ca un laptop de 15 inci să aibă rezoluție 1920×1080 pixeli și ecran anti glare. Unora nu le plac ecranele care sunt anti-glare deoarece sunt mai palide, dar o să vedeți că ochii nu vă vor obosi întrucât au un strat de protecție.
Probabil că singurul lucru care-i lipsește acestui model ar fi SSD-ul care-l puteți pune în locul hardului de 1TB ori a unității optice prin utilizarea unui caddy.
Vă dați seama că procesorul i5 Skylake e unul foarte puternic, iar asta reiese și din scorul 3916 puncte scos la benchmark.

Pentru achiziția acestui laptop ar fi că are specificații demne de un desktop replacement, că are aspect plăcut și ecran de bună calitate.
Contra achiziției ar fi că nu are o baterie mai mare.

În concluzie, dacă vrei un laptop mai special (performanțe superioare și aspect cât de cât plăcut) atunci acest model ar fi o soluție bună.
Datorită faptului că e proaspăt scos pe piață încă nu sunt clipuri video pentru el, dar poate găsiți aici materiale suplimentare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu