≡ Meniu

Acer Aspire F5-572G-70C4, laptop negru din seria F5

Acer Aspire F5-572G-70C4 este un model de laptop premium pentru cei interesați de un model care să arate bine și să aibă performanțe decente în orice situație. Are un ecran de 15 inci cu rezoluție Full HD, iar procesorul din dotare e un Intel i7 din seria Skylake.
Nu are Windows, dar vine cu Linux care te va ajuta să intri pe net ori să asculți muzică.

F5-572G e un laptop disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are dotări de generație nouă cum ar fi placa video 920M, wireless ac și baterie cu 4 celule. Nu știu dacă se vede din imagine, dar capacul laptopului e unul cu design textil pentru oameni sofisticați.

Acer Aspire F5-572G-70C4, laptop negru din seria F5

Procesorul din acest model estre un i7-6500 cu două nuclee, iar acesta are și un cip grafic Intel 520 care lucrează alături de placa video dedicată GeForce 920M. Mulțumită plăcii Nvidia o să vă puteți juca diferite jocuri.
Porturile disponibile pe modelul acesta sunt USB 3.0, 2.0 și HDMI. Ceva interesant pe partea de comunicații e wireless ac, iar această placă vă va ajuta să descărcați la viteze mari orice doriți.
Pentru stocare acest model are un hard de 1TB, iar dacă vreți SSD atunci acesta poate fi instalat fără probleme.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, disponibilitatea sistemului de operare (Linux), hardul încăpător, performanțele peste medie și plăcile de rețea rapide.
Contra ar fi că nu are preinstalat Windows. Eu recomand să instalați acest sistem de pe un stick USB de tip 3.0 întrucât se va instala rapid. Să nu instalați Windows 7 deoarece e depășit. Ar fi bine să instalați versiunea nouă, adică Windows 10 pe 64 biți.

Deci, dacă sunteți interesați în a achiziționa un model de laptop pentru jocuri (nu e un laptop făcut special pentru jocuri, dar le rulează bine) și pentru filme Blu-ray atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model. E un laptop cu design caracteristic Acer care e destul de bun și la prestații business datorită aspectului sobru.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu