≡ Meniu

Acer Aspire F5-572G-70SS, laptop negru cu Free DOS

Acer Aspire F5-572G-70SS e o alegere destul de bună dacă e să luați un astfel de model la un preț mai mic, dar există și varianta cu 8GB RAM. Acestă serie oferă diverse configurații, însă toate sunt de tip multimedia. Seriile office nu au acel „G” la finalul numelui și la alte branduri e diferit. Denumire laptopurilor e dată și de ce componente are sau ce generație e vorba.

Dacă aveți un buget limitat sau nu sunteți dispuși să dați prea mult pe unul, alternativele sunt destul de multe deoarece cele cu Core i5 și Core i3 sunt mai ieftine (depinde și de generația preferată). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire F5-572G-70SS, laptop negru cu Free DOS

Procesorul e cea mai importantă componente iar restul componentelor sunt destul de des întâlnite. Adică sunt multe laptopuri care au 4GB de RAM și un hard mai mare. Totuși, doar un laptop nou are un Core i7-6500U și cele de gaming au procesoare de tip HQ. Pentru un plus de calitate video puteți viziona conținut de calitate superioară – 1080p, iar un abonament mai scump la internet ar fi necesar. Spun asta deoarece puteți viziona conținut chiar și pe streaming sau puteți să-l descărcați (e mai mare decât cel 480p sau 720p).

Un număr mare de porturi veți găsi doar la modelele de 17 inci însă nu cred că le veți folosi deoarece mai mult de un mouse nu e nevoie iar periferice moderne ca multifuncționale pot fi conectate la router (e nevoie de unul nou). Viitorul aparține tehnologiilor wireless adică fără fir de aceea un router wireless e necesar pentru a vă conecta fără fir la internet, dar și alte gagdeturi se pot conecta.

Plusuri: design elegant, componente foarte bune, porturi numeroase, WiFi ac, autonomie satisfăcătoare.
Minusuri: nu are Windows preinstalat.

Acer Aspire F5-572G-70SS e un laptop care și-l permit doar unii utilizatori deoarece e nevoie de un buget generos. Bineînțeles, nu oricine are nevoie de un i7 sau o placă video GeForce, dar niciodată nu veți ști când veți avea nevoie de ele. Performanțele suplimentare sunt întotdeauna bine-venite.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu