≡ Meniu

Acer Aspire F5-572G-72W8, laptop multimedia cu GeForce 940M

Acer Aspire F5-572G-72W8 e o alternativă la seria E5-574G deoarece oferă cam aceleași componente și dotări, doar aspectul e puțin diferit. Pot spune că nu necesită nici un upgrade dar nu ar trebui exclus un eventual SSD. Chiar nu înțeleg de ce nu sunt configurații cu SSD la acest buget deoarece un SSD nu e cu mult mai scump decât un HDD. Bineînțeles, mă refer la un SSD cu spațiu intern modest deoarece cele de 256GB sau 512GB, sunt ceva mai scumpe. Există utilizatori care vor doar performanță pentru că nu stochează mai nimic pe laptop.

Ca și alternative pot fi luate în calcul variantele de la același brand sau de la altul dacă nu vă convine ceva. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire F5-572G-72W8, laptop multimedia cu GeForce 940M

Componentele acestui laptop sugerează că e vorba de un model multimedia cu componente noi: Core i7-6500U, 8GB, 1TB, placă video GeForce 940M. Ecranul său e destul de simplu dar putea să aibă fie un panou IPS fie o rezoluție mai bună. Laptopurile premium le au pe amândouă astfel că nu mai trebuie să conectați un monitor sau TV pentru o calitatea video mai bună, poate doar pentru o imagine mai mare.

Dotările sale sunt următoarele: baterie de 4 celule, WiFi ac, bluetooth 4.0, card reader, unitate optică, USBuri, HDMI etc. Dimensiunile laptopului diferă în funcție de ecranul său, dar pot fi variante mai portabile datorită materialului folosit (aluminiu/magneziu în loc de plastic). Personal, cred că producătorii pot renunța liniștit la unitatea DVD deoarece instalarea sau copierea fișierelor e mai rapidă prin USB 3.0. Dar e și mult mai practic, iar un stick ocupă puțin spațiu pentru a fi transportat.

Plusuri: design elegant, tehnologie WiFi ac, USB 3.0, cameră web HD, performanțe ridicate pentru cât costă.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Aspire F5-572G-72W8 arată bine și din păcate nu sunt prea multe prezentări video cu această nouă generație dar arată la fel ca cea precedentă. Din clipul de jos se poate observa că are un finisaj complet negru iar touchpadul iasă destul de ușor în evidență datorită liniei argintii din jur.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu