≡ Meniu

Acer Aspire F5-572G-73EP, laptop cu Core i7 și placă video GeForce

Laptopul Acer Aspire F5-572G-73EP face parte din noua generație de laptopuri și din numele său reiese că are placă video dedicată. Există laptopuri care sunt concepute pentru jocuri dar acelea sunt ceva mai mari pentru că au un sistem de răcire decent. Oricum, multe jocuri pot fi jucate și pe astfel de laptopuri și nu trebuie să alegeți detalii maxime ori o rezoluție prea mare că doar e un ecran de 15 inci. Un desktop e destul de mare și ocupă deci spațiu lângă birou, de aceea există laptopuri dar și tablete. Alegerea corectă ține de buget și preferințe, însă brandul nu prea joacă un rol foarte important cât timp piața e ocupată doar de modele de la branduri cu experiență (Asus, Acer, Toshiba, Dell).

Alternativele sunt laptopurile mai accesibile sau poate alegeți un model pe o culoare mai deschisă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire F5-572G-73EP, laptop cu Core i7 și placă video GeForce

Procesorul acestui laptop e unul de tip Core i7-6500U care a fost conceput pentru conținut multimedia. Restul componentelor sunt următoarele: memorie de 8GB, hard de 1TB, placă video GeForce 940M. Nu trebuie să uităm nici de placa video integrată, cea care vine împreună cu procesorul.

Ecranul nu e cel standard ci e ceva mai bun decât la multe alte laptopuri (imagine 1080p). Puteți viziona filme 1080p pe acesta ori conectați un televizor mare la el, dar calitatea e ceva mai bună pe un televizor. Puteți folosi acel ecran chiar și pentru a edita diverse poze sau clipuri fără a mări imaginea. Ca și dotări acest laptop are următoarele: WiFi ac, baterie de 4 celule, USBuri de tip 3.0 și 2.0, cameră web, DVD etc.

Plusuri: hard spațios, procesor foarte bun, tehnologie WiFi ac, ecran 1080p și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Aspire F5-572G-73EP e o alegere destul de performantă și care poate fi folosită doar pentru uz multimedia. Pentru gamerii înrăiți, e nevoie de componente hardware mult mai bune și mă refer la un procesor de tip HQ și placă video GTX. În general, componentele hardware trebuie să ceva mai scumpe pentru a juca jocul favorit la detalii maxime.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu