≡ Meniu

Acer Aspire F5-572G-791W, laptop FullHD cu configurație multimedia

Acer Aspire F5-572G-791W e un laptop din seria F5, adică are un ecran de 15 inci iar placa video e una dedicată, dar are și cea integrată. Plăcile video dedciate sunt utile ori de câte ori vreți să vizionați un film ori să jucați un joc 3D. Bineînțeles, Intel HD Graphics 520 e bună și ea însă se adresează mai multe celor care vor o autonomie mare și performanțe inferioare. Totuși, sunt destule laptopuri care au doar placa video din procesor și nici nu e nevoie de mai mult.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul chiar și laptopurile cu Core i5. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire F5-572G-791W, laptop FullHD cu configurație multimedia

Procesorul său e unul avansat – Core i7 Skylake, dar și restul componentelor sunt noi și foarte bune – memorie RAM de 4GB, hard de 1TB și GeForce 940M. Un laptop nou trebui să aibă componente cât mai noi pentru a oferi acel plus de eficiență utilizatorilor (performanțe mai mari sau similare cu cele oferite de generațiile precedente, iar consumul e redus). Nu are un ecran chiar clasic deoarece rezoluția e una FullHD și astfel vă oferă mai multe detalii.

Se pot viziona filme ca pe oricare alt laptop și puteți alege chiar și filme 720p deoarece nu veți sta chiar așa de aproape de el. O idee bună ar fi să folosi un televizor sau monitor conectat la un laptop pentru a obține un plus de calitate. Ecranele laptopurilor nu sunt concepute pentru a fi folosite la distanță, deci unghiurile vizibilitate nu sunt așa de mari. Chiar și un sistem 2.1 ar fi o idee bună dacă vă place să ascultați muzică.

Plusuri: tehnologie WiFi ac, configurație multimedia, design elegant, ecran FullHD și altele.
Minusuri: nu e așa de ieftin.

Acer Aspire F5-572G-791W e o alegere bună deoarece configurație a una cu componente noi și poate rula chiar jocuri. Nu e cel mai bun laptop pentru a încerca jocuri, însă pentru cei cu pretenții mici poate fi de ajuns. Din clipul de mai jos se poate observa cum arată modelul de sus dar și seria precedentă care nu e cu mult mai diferită.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu