Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire F5-573G-55FT, laptop de gaming cu i5-7200U

Pentru cei cu un buget mediu interesați de un laptop de gaming decent recomand modelul Acer Aspire F5-573G-55FT. Vine cu procesor i5, placă video GTX și SSD.
Se adresează celora pasionați de jocuri cât și celora care vor un laptop performant pentru sarcini multimedia ori sarcini ceva mai costisitoare.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care e performant și are o portabilitate bună.

Acer Aspire F5-573G-55FT, laptop de gaming cu i5-7200U

Avantaje

Vine cu o portabilitate bună, greutatea fiind decentă (de 2,4 kilograme), iar bateria ține undeva la 4 ore (depinde ce faceți pe laptop).
Vine cu plăci de rețea rapide. Cea LAN e 10/100/1000, iar cea wireless e una ac. Deci, o să puteți descărca la viteze Gigabit de pe net, fie că sunteți pe cablu ori pe wi-fi.
Are unitate DVD, însă nu știu dacă acest lucru e unul avantajos întrucât adaugă la greutate și lumea nu prea mai folosește DVD-uri.
În cazul în care sunteți pasionați de jocuri o să vă ajute placa video GTX 950M care are 4 giga memorie RAM și face parte din clasa 1 a plăcilor video.
Nici procesorul nu e mai prejos deoarece e vorba despre un i5-7200U cu două nuclee, și la benchmark acesta scoate 4721 puncte. Deci, de mult mai performant comparativ cu un i3. În cazul în care căutați ceva cu i7 atunci vă recomand pe acesta.
Pentru stocare se folosește de un SSD de 256, iar această componentă mai are rol și de accelerare a diferitelor sarcini întrucât e de vreo 10 ori mai rapid decât un HDD.

Dezavantaje

Din păcate nu vine cu sistem de operare Microsoft, dar are Linux. Recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB 3.0 ori de pe un DVD.

Verdict

Laptopul de față se adresează celora interesați de un model care să arate bine și să funcționeze fără reproș în orice condiție.
Modelul de față e unul silver (argintiu), dar există și modele pe alte culori. Alături e pus un clip cu modelul F5-573G-55FT pentru a vă face o părere despre cum arată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu