Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire F5-573G-707G, laptop elegant cu finisaj argintiu

Laptopul Acer Aspire F5-573G-707G face parte din cea mai nouă generație de laptopuri doar că acesta poate fi folosit chiar și de gameri. Totuși, arată ca un laptop normal, deci sistemul de răcire și construcția sa diferă de cea a unui laptop profesional. Am pus atât o poză cu acesta dar și un clip cu despachetarea unui laptop, dar poate ați și observat că există variante chiar și pe negru. Acest brand oferă și laptopuri pentru gameri înrăiți – Acer Predator, doar că acelea costă de 2-3 ori mai mult (în funcție de alegere).

Multe laptopuri de pe piață oferă o placă video dedicată, doar că trebuie să fie suficient de performantă pentru un ecran 1080p. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire F5-573G-707G, laptop elegant cu finisaj argintiu

Pot spune că are o configurație multimedia spre una de gaming datorită procesorului său – Core i7-7500U. Acesta e unul care consumă puține resurse și placa video Intel HD Graphics 620 e destul de bună pentru utilizare office. Ecranul unui laptop e foarte important iar unul 1080p e un plus pentru laptop, în special dacă vă plac filmele. Calitatea imaginii e pe măsura conținutului ales (trebuie să fe corespunzător). Un ecran mare ar influența și dimensiunile laptopului și nu cred că vreți un laptop prea mare.

Suportă cel mult 32GB și nu cred că nevoie de mai mult de 16GB deoarece e vorba de o memorie de tip DDR4. SSD-urile sunt tot mai populare pe laptopuri și totul pornește instant, chiar și sistemul de operare. Bineînțeles, un astfel de laptop are nevoie de Windows 10, iar instalarea se poate face cu un stick USB de tip 3.0 (e mult mai rapid). Multe laptopuri vin cu Linux pentru a fi mai accesibile.

Plusuri: suportă multă memorie RAM, tastatură iluminată, WiFi ac, ecran 1080p, componente performante.
Minusuri: nu sunt.

Acer Aspire F5-573G-707G poate fi un bun înlocuitor dacă aveți un model de laptop mai vechi și e nevoie de ceva mai eficient. Poate că acest laptop e exact ceea ce vă doriți și nu căutați performanțe mai mari. Poate să facă față multor jocuri 3D doar cu o anumită limită.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu