≡ Meniu

Acer Aspire F5-771G-53KE, laptop cu procesor Kaby Lake, SSD și GTX 950M

Laptopul Acer Aspire F5-771G-53KE poate fi folosit pentru gaming dacă nu aveți pretenții mari, dar eu consider că e vorba de o variantă multimedia. Pentru ca un laptop să fie unul de gaming e nevoie de o construcție diferită și de componente ceva mai performante. Chiar dacă un laptop nu poate să aibă componente de tip desktop, există procesoare HQ foarte bune și chiar sisteme de răcire mai avansate care nu pot fi introduse în orice model. Ideea e că un laptop de gaming nu poate fi atât de subțire ca și acesta.

Dacă vreți să jucați rar jocuri pe acesta și să vizionați chiar și filme, atunci acest model mi se pare ideal. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire F5-771G-53KE, laptop cu procesor Kaby Lake, SSD și GTX 950M

Un laptop noua are nevoie de un procesor Intel Kaby Lake din seria Core i5, iar placa video incorporată e cea care vă oferă și o autonomie ceva mai generoasă. Oricum, pentru sarcini grele aveți nevoie de o placă video mult superioară cum e GTX 950M. Poate rula filme 1080p și chiar jocuri recent lansate. Singurul minus la acest capitol e că nu o poate face cu detalii la maxim.

Pentru un gadget atât de compact, eu consider că e mai mult decât aveți nevoie și în același buget, un desktop nu pare la fel de atractiv deoarece e mai mare și nu e așa de ușor de transportat. Consider că are un SSD suficient de mare și performant, care e mult peste un hard disc. Dotările sale sunt satisfăcătoare și nu aș avea ce să-i reproșez.

Eu aș alege alt sistem de operare deoarece Linux nu va evidenția prea bine performanțele laptopului (mă refer la versiunea Windows 10).

Plusuri: carcasă din aluminiu, configurație multimedia, autonomie decentă, ecran FullHD, USB C.
Minusuri: nu sunt.

Un laptop ca Acer Aspire F5-771G-53KE nu poate fi prea accesibil deoarece vine cu cele mai noi componente de pe piață și e vorba de un laptop ceva mai mare decât cel clasic. Prezentarea de jos e cu varianta de 15 inci, însă diferențele estetice sunt foarte puține.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu