Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire F5-771G-77T1, laptop cu Core i7-7500U

Laptopul Acer Aspire F5-771G-77T1 e varianta ceva mai performantă deoarece are un Core i7, iar cel cu Core i5 nu e chiar atât de bun când vine vorba de jocuri, dar și așa tot nu se compară cu cele de tip HQ (prezent pe laptopuri de gaming). Un laptop de gaming arată diferit și nu e chiar atât de subțire, dar depinde de utilizator și spun asta pentru că acest laptop poate fi de ajuns. Există mai multe tipuri de gameri și nu poate nu sunteți unul înrăit, deci nu veți alege toate setările grafice disponibile pentru un anumit joc.

Poate fi înlocuitorul perfect pentru actualul desktop deoarece e mult mai compact și poate fi folosit ca media player în sufragerie (dacă nu aveți un HDD extern sau stick). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire F5-771G-77T1, laptop cu Core i7-7500U

Procesorul face parte din cea mai recentă generație și se poate observa ușor din numele său – Kaby Lake. Chiar dacă are acea placă video Intel, voi vă veți folosi mai mult de cea dedicată în special când nu vă interesează autonomia. Poate că nu are cea mai nouă placă video GTX, dar nici nu cred că e nevoie. Poate fi ținut doar la priză precum un desktop iar bateria va avea o durată de viață mai lungă (dacă nu o folosiți).

Chiar dacă ecranul nu e foarte mare, mie mi se pare suficient că doar e un laptop și nu veți sta la o distanță mare de el. Poate fi folosit pentru a viziona filme însă imaginea e de 17.3 inci cu multe detalii, dar acest aspect depinde și de calitatea conținutului ales. Pe viitor, vom vedea mai multe laptopuri FullHD și cele 4K vor fi cele premium.

Plusuri: ecran FullHD, componente noi, SSD mare, placă video decentă pentru jocuri, carcasă robustă.
Minusuri: nimic.

În general, nu prea am se să reproșez noilor generații de laptopuri deoarece in cu ce e mai nou pe piață, iar Acer Aspire F5-771G-77T1 impresionează. Dacă vreți să vedeți un astfel de laptop, prezentarea de mai jos e cu varianta de 15 inci.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu