≡ Meniu

Acer Aspire R3-131T-C111, convertibil albastru

Acer Aspire R3-131T-C111 e un gadget 2 în 1 care se adresează celora care vor ceva portabil și cu o productivitate ok. Vine să înlocuiască netbook-urile, iar performanțele decente te ajută să faci aproape orice cu el. Ecranul de 11,6 inci și rezoluția 1366×768 facilitează vizionarea de filme HD, dar și vizionarea pozelor la o calitate ok.
Poate fi și un laptop pentru acasă, iar prezența sistemului de operare Windows 8.1 te ajută să ai acces la informație din prima.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat bun din toate punctele de vedere. Culoarea sa e albastră, iar la interior are tastatura neagră. Cum arată acest model se poate vedea mai bine din clipul de la final.

Acer Aspire R3-131T-C111, convertibil albastru

Acest model vine cu procesor quad core Celeron N3150, cu 4GB memorie RAM și cu un hard de 500 de giga. Cipul grafic e un Intel HD cu capabilitatea de a reda filme HD fără sacadări, iar jocurile suportate de acest cip sunt și ele ok.
Pe partea software vine cu Windows 8.1 care e un soft foarte bun. Mulți vor fi tentați să instaleze Windows 10, dar eu vă recomand să stați cu ce are acum instalat deoarece e cel mai stabil OS pe care-l veți întâlni.
Capacitatea de stocare a laptopului e de 500 de giga, iar memoria RAM e de 4GB. Deci, nu veți avea probleme în cazul în care doriți să faceți colecție de filme.

Pro achiziția unui astfel de aparat ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, portabilitatea ridicată (greutatea e de 1,5 kilograme, iar bateria ține vreo 6-8 ore) și tehnologia integrată (wireless ac, procesor cu 4 nuclee etc).
Contra ar fi că nu are o rezoluție mai mare a ecranului și ecran anti glare.

Eu zic că acest PC portabil poate fi utilizat cu succes de oricine, indiferent de pretenții. Ecranul tactil de va ajuta foarte mult în treburile tale. De exemplu, poți juca jocuri de genul Angry Birds. 😉
Din clipul de alături poți vedea cum se prezintă acest model și de ce eu ziceam că e un bun înlocuitor de mini laptop.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu