Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire R3-131T-C16B, laptop 2 în 1 cu finisaj albastru

Acer Aspire R3-131T-C16B e un model interesant și chiar dacă nu are cele mai bune dotări de pe piață, mulți îl vor aprecia pentru cât spațiu de stocare oferă și pentru multitaskingul excelent. Indiferent de culoarea aleasă, veți beneficia de aceleași dotări deoarece configurați nu poate fi prea diferită că doar nu e un laptop așa de mare. În general, laptopurile mici au componente ceva mai ieftine deoarece și așa nu veți încerca jocuri 3D, programe de editare sau proiectare pe acesta. Plus că, componentele standard au nevoie de un design standard și de un sistem de răcire corespunzător.

Dacă veți lua în calcul că acesta ține locul a două gadgeturi, atunci poate că nu vi pare chiar atât de scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire R3-131T-C16B, laptop 2 în 1 cu finisaj albastru

Ideea e că un laptop clasic în același preț poate oferi un procesor Core i3 sau Core i5, depinde de ce promoție discutăm, dar nu veți avea interacțiune touch. Pe acesta găsim un procesor modest numit Intel N3150 care e un Celeron din generația Braswell. Deci e destul de nou și asigură un plus de eficiență, astfel că autonomia laptopului nu va fi afectată.

Ecranul acestui laptop e destul de mare chiar dacă nu pare deoarece nu există tablete cu ecran mai mare de 10.1 inci, iar laptopul are 11.6 inci. La astfel de dimensiuni, laptopul nu vine cu unitate optică, tastatură numerică sau multe porturi USB, dar oferă WiFi ac, bluetooth și placă de rețea performantă. Putea fi mai accesibil dacă nu ar fi avut Windows, însă era necesar un stick USB pentru a-l instala.

Plusuri: are design compact și convertibil, componente destul de bune, autonomie de lucru mare, preț atractiv.
Minusuri: nu prea sunt.

Laptopul Acer Aspire R3-131T-C16B mi se pre o alegere destul de accesibilă și nu pentru ce configurație oferă ci pentru cum arată. Nu sunt multe laptopuri cu ecran rabatabil în acest buget și un ecran puțin mai mare era bine-venit, dar poate acest brand oferă și soluții pentru cei cu pretenții ceva mai mari. Până la urmă e vorba de un laptop care poate fi folosit ca o tabletă deoarece are un ecran touch.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu