≡ Meniu

Acer Aspire R3-131T-C1KX, model alb cu eMMC de 32GB

Acer Aspire R3-131T-C1KX e un laptop bivalent (laptop și tabletă) care se adresează celora în căutarea unui dispozitiv portabil, dar și cu o productivitate mare. Tabletele sunt bune, dar nu putem spune că ajută la o productivitate prea mare deoarece le lipsește Windows și tastatura, iar acest R3 vine să suplinească acest neajuns.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un dispozitiv care poate fi întrebuințat la mai multe lucruri, iar prezența Windows 8.1 va facilita rularea diverselor aplicații și jocuri. Dacă te interesează cum arată atunci acest lucru poate fi văzut de alături, iar la final am pus un preview.

Acer Aspire R3-131T-C1KX, model alb cu eMMC de 32GB

Vine cu un procesor Celeron quad core, iar memoria RAM e de 2GB. Ecranul din dotare e unul de 11 inci, iar rezoluția sa e una de 1366x 768 pixeli. Acest ecran având capabilități o să puteți să-l folosiți pentru jocuri precum Angry Birds. 🙂
Dacă vreți să vă jucați și alte jocuri atunci trebuie știut că vine cu o placă video Intel HD care suportă jocurile, dar nu pe cele prea complicate.
Unitatea optică îi lipsește, dar acest lucru nu e un dezavantaj întrucât are port USB 3.0 la care poți conecta o memorie USB ori un hard extern pentru a instala un alt sistem. Eu îți recomand să rămâi cu ce e instalat pe el deoarece în momentul de față e cel mai bun OS.

Pro achiziția modelului acesta ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, că are o baterie care ține mult și că vine de la un brand ok.
Mi-aș fi dorit să aibă mai mulți RAMi și probabil că acesta ar fi singurul minus. În cazul în care dorești ceva cu mai multă memorie îți recomand acest model.

În cazul în care vrei ceva pentru editat documente și intrat pe net atunci acest model R3-131T-C1KX ar fi recomandarea mea. Pentru procesor încă nu sunt benchmark-uri deoarece face parte dintr-o generație nouă, dar e unul destul de bun.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest aparat, doar că în video e un model complet alb.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu