≡ Meniu

Acer Aspire R3-131T-C1R2, model cu Celeron N3150 și ecran 11,6″

Cei de la Acer s-au gândit să rupă gura târgului cu laptopurile convertibile R3-131T precum Acer Aspire R3-131T-C1R2. Un astfel de laptop te va ajuta să faci ceea ce dorești într-un timp relativ scurt deoarece ecranul touch facilitează diferite lucruri precum ușurința în a juca jocuri precum Angry Birds. Dacă aveți nevoie de o productivitate mai mare atunci puteți apela la partea de laptop care vine cu tastatură, iar dacă vreți să editați un document atunci acest lucru poate fi făcut foarte rapid.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un dispozitiv 2 în 1 care poate fi utilizat pentru aproape orice, dar în special la jocuri. Din imaginea de alături poți vedea cum arată modelul acesta complet negru, iar din clipul video de la final poți vedea cum se prezintă pe albastru, adică modelul pe care-l rezum în această postare.

Acer Aspire R3-131T-C1R2, model cu Celeron N3150 și ecran 11,6″

Venind cu un procesor quad core Celeron N3150 putem spune că e un laptop destul de performant, iar faptul că are cip grafic Intel HD integrat în el e un alt lucru bun. Vine cu arhitectura Braswell care presupune suport pentru wireless ac, pe lângă faptul că vine cu procesoare mai capabile.
Din păcate nu vine cu unitate optică, dar are sistemul de operare preinstalat (Windows 8.1).

Pro achiziția modelului acesta ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, că e mai multe aparate în unul singur (laptop, ultrabook, netbook și tabletă), că are portabilitate ridicată (greutatea e de 1,5 kilograme, iar bateria ține vreo 4-6 ore… depinzând ce faci cu acest model).
Contra ar fi că nu are mai mulți RAMi.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că-și merită banii și o să-ți faci treaba cu el. Nu era rău dacă avea un hard mai mare, dar e bine și așa deoarece în ziua de azi există cloud-ul și poți depozita acolo cât vrei de mult.
Dacă vreți să vă faceți o părere despre modelul albastru din acest articol atunci vă recomand să vizionați clipul de alături care e unul destul de interesant.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu