≡ Meniu

Acer Aspire R3-131T-C766, laptop convertibil alb cu Quad Core

Acer Aspire R3-131T-C766 e o alegere foarte bună deoarece e ieftină. E un laptop care poate fi folosit precum o tabletă deoarece ecranul poate fi pliat. Pentru cei interesați de aspectul său și cum poate fi folosit, am pus clipul de la final. Designul e puțin diferit de cel al unui laptop simplu dar e bine că poate fi folosit ca o tabletă. Nu consider că e mai bun decât o tabletă cu Android, deoarece sistemele diferă, doar că un laptop ca acesta e greu comparativ cu o tabletă.

Alternativele sunt următoarele: cele cu Intel Pentium sau laptopurile clasice care sunt mai ieftine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire R3-131T-C766, laptop convertibil alb cu Quad Core

Configurația sa nu e una foarte performanță dar mi se pare de ajuns pentru navigare, redare media și altele. Are componente de noi și eficiente, motiv pentru care nu e nevoie de baterie mare. Ecranul acceptă gesturi, adică e unul multi-touch ca la tablete. Nu oferă cine știe ce detalii dar pentru o diagonală de 11.6 inci mi se pare destul de bun – 768p.

Acest laptop are destul spațiu intern și multitasking bun. E un laptop cu dotări destul de bune și ele sunt similare cu cele ale laptopurilor clasice.  Ca și tehnologii wireless are bluetooth dar și WiFi ac. Nu prea se mai fac laptopuri cu3G deoarece nu ar esens, mai bine alegeți o locație cu hotspot sau un modem extern. Bateria de 4 celule mi se pare mare deoarece oferă o autonomie satisfăcătoare – maxim 8 ore. Sistemul de operare e Windows 8.1 și voi puteți optați pentru versiunea 10, iar instalarea se poate face de pe un stick. Eu consider că și această versiune e destul de bună pentru că e pe 64 de biți.

Plusuri: are o autonomie de lucru mare, WiFi ac, Windows 8.1, greutate redusă și ecran tactil rabatabil.
Minusuri: procesor Entry-level.

Acer Aspire R3-131T-C766 e o alegere foarte bună dacă vreți ceva ușor de folosit și de transportat. Poate că un laptop fără ecran tactil e mai performant în același preț, dar depinde pentru ce-l vreți. Jos e o prezentare video a unui laptop similar:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu