≡ Meniu

Acer Aspire R3-131T-P46R, laptop convertibil și ieftin

Acer Aspire R3-131T-P46R e ceva mai scump decât o tabletă și e normal deoarece are tastatură fizică. În plus, acesta poate fi folosit în două moduri – laptop sau tabletă. În modul tabletă, ecranul poate fi rabatat după bunul plac, deci vă puteți lua gândul de la o tabletă cu stand. Oricum, tabletele cu Windows nu sunt prea multe, iar cele cu Android par să fie mai apreciate. Mulți preferă alt sistem de operare deoarece vor ceva diferit și pentru uz multimedia. Fiecare sistem de operare e diferit și nu toate pot fi bune pentru uz office/business.

Cred că are un preț bun dar pentru cei care vor performanță, pot lua un laptop clasic cu Core i5 și ecran de 15 inci în același preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire R3-131T-P46R, laptop convertibil și ieftin

Procesorul acestui laptop e un Quad Core N3700 de 1.6 GHz care e decent deoarece e un Pentium recent lansat. Procesoarele noi au și placă video integrată iar recomandarea mea e să nu încercați cine știe ce jocuri 3D deoarece nu e concepută pentru ele. În rest, poate fi folosit pentru navigare web, redare media și aplicații, iar ecran touch e un plus. Windows 8.1 e alegerea corectă când vine vorba de a folosi o altă tehnologie de interacțiune.

Configurația sa e bună dar era loc de mai bine deoarece unii nu au un desktop sau vor un înlocuitor pentru el. Dacă nu aveți așteptări mari sau poate că vă interesează doar portabilitatea, atunci acest model e perfect pentru voi. Se pot stoca multe fișiere pe el.

Bineînțeles, nu are multe porturi dar nici unitate DVD și se datorează dimensiunilor sale mai reduse. Greutatea sa e redusă deoarece nu e un gadget mare și din păcate ecranul nu e detașabil.

Plusuri: are un sistem de operare foarte bun, ecran tactil cu imagine HD, autonomie maximă de 8 ore, WiFi ac și altele.
Minusuri: nu are un procesor prea performant.

Acer Aspire R3-131T-P46R nu e cel mai grozav laptop convertibil dar la un așa preț mi se pare o alegere bună. Dacă aveți un desktop și vreți un laptop pentru oraș sau la locul de muncă, un model compact poate fi de folos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu