≡ Meniu

Acer Aspire R3-131T-P52V, laptop cu Intel Braswell pe alb

Acer Aspire R3-131T-P52V este un laptop/tabletă de ultimă generație care se adresează celora în căutarea a ceva cu portabilitate crescută (greutatea e 1,6 kg, iar bateria ține 8 ore… conform producătorului). Modelul de față se vrea a fi un dispozitiv înlocuitor pentru netbook-uri, tablete și ultrabook-uri.
Întrucât nu vine cu unitate optică are sistem de operare preinstalat, fiind vorba de Windows 8.1. Dacă la un moment dat vreți să înlocuiți sistemul atunci acest lucru se poate face cu ajutorul unei memorii USB 3.0.

Nu aș putea spune că are un cost prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. În acest preț avem integrate multiple tehnologii cum ar fi wireless ac, port USB 3.0 și modul convertibil. Dacă te interesează cum se prezintă vizual atunci te invit să analizezi poza de alături, iar la final ai un clip cu acest mini notebook.

Acer Aspire R3-131T-P52V, laptop cu Intel Braswell pe alb

Pe partea de specificații are un procesor quad core Pentium N3700 (din generația Braswell), 4GB memorie RAM, hard de 500 și ecran de 11 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli. Evident că vorbim despre un ecran cu suport touch, iar deoarece poate fi convertit îl poți transforma rapid într-o tabletă.
Pe partea soft vine cu Windows 8.1, iar ca programe are inclus Office Trial.

Pro achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că e e mai multe aparate în unul singur, că nu costă mult și că-i performant. Nu trebuie neglijat nici faptul că aparatul are o baterie care ține destul de mult, iar acest lucru se va vedea chiar și de aici.
Contra nu am găsit ceva. Chiar nu am ce comenta la acest preț… vine chiar și cu wireless ac ceea ce înseamnă că poți să descarci la viteze mari de pe net.

Deci, dacă te interesează un laptop performant și care să poată fi transformat în tabletă îți recomand acest model de la Acer. Nu e un concept nou, dar prețul său face acest concept de laptop convertible unul accesibil tuturor.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest model. Cred că observi că e un model foarte robust.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu