≡ Meniu

Acer Aspire R3-131T-P68C, laptop cu Intel Pentium

Acer Aspire R3-131T-P68C e varianta ceva mai performantă datorită procesorului Intel Pentium și e pe alb. Cealaltă variantă vine cu Intel Celeron/Pentium și e disponibil pe culoarea albastră, iar prețul e ceva mai mic dar nu cu mult. Personal, eu aș alege acesta deoarece un plus de performanță e bine-venit. Culoarea e nesemnificativă deoarece amândouă arată la fel la interior. Ecranul se rabatează/pliază pentru a fi mai ușor de folosit în modul tabletă, iar dacă ecranul ar fi fost detașabil atunci ar fi avut componente mai puțin performante (erau incorporate în ecran).

Din diverse motive prefer acest tip de design și cred că și voi preferați un hard de 500GB, decât o memorie flash de 64/128GB. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire R3-131T-P68C, laptop cu Intel Pentium

Acest gen de laptop nu poate avea componente prea avansate deoarece și așa nu-l veți folosi să vizionați filme, să jucați jocuri 3D sau să folosiți programe profesionale. E ideal pentru navigare, mail, socializare, aplicații office și altele. Pentru sarcini mai grele e nevoie de componente Core i3 și Core i5. Procesoarele Core i7 sunt concepute pentru gameri sau cei care folosesc anumite programe.

Procesorul face parte din generația Braswell și e un Intel Pentium N3710 de 1600 MHz, iar placa video HD Graphics 405 poate reda conținut HD. Atunci când solicitați configurația, folosiți tehnologii wireless sau optați pentru o luminozitate mare, autonomia scade destul de mult. Dotările sale sunt aceleași ca la un laptop normal doar că îi lipsește unitatea optică, care și așa mi se pare inutilă. Greutatea e destul de redusă – 1.58 kg, iar tastatura nu e detașabilă ca la alte tipuri de laptopuri. La cele cu tastatură detașabilă, nu veți beneficia de prea multe porturi (nu au USB 3.0).

Plusuri: autonomie mare în mod office, arată bine, poate fi folosit ca o tabletă, Windows, 10, porturi destule.
Minusuri: nimic.

Acer Aspire R3-131T-P68C nu poate înlocui un laptop clasic și performant, dar poate ține locul unei tablete cu Windows deoarece oferă un plus de funcționalitate (datorită tastaturii fizice). Ecranul nu oferă funcția click dreapta deci sunteți puțin limitați la o anumită parte a interfeței tabletei.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu