Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire R3-131T-P951, laptop mic cu ecran touch rabatabil

Acer Aspire R3-131T-P951 face parte dintr-o serie destul de nouă de aceea are și Intel Braswell. Nu e nevoie de o memorie DDR4 pe un laptop mic care a fost conceput pentru uz office. Performanțele sale îl situează nu sunt ridicate și cred că ați și observat acest lucru, dar Pentium-urile au fost și sunt sunt eficiente.

Un laptop clasic în același preț poate avea chiar și Core i5 dacă prdeți o promoție bună, dar în general sunt laptopuri cu Core i3. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire R3-131T-P951, laptop mic cu ecran touch rabatabil

Aici discutăm despre o altă categorie de laptopuri și acesta nu-l veți folosi de fiecare dacă ca unul clasic datorită ecranului touch. Dotările sale sunt numeroase și la fel de diversificate ca și la multe alte laptopuri. Totuși, un laptop cu ecran mic nu oferă o experiență atât de plăcută atunci când vine vorba de filme sau seriale TV, dar nici unul de 15 inci nu e mai interesant. Eu aș conecta un cablu HDMI la un televizor și aș folosi laptopul ca media player dacă nu vizionați filme seară de seară. O alternativă ar fi un stick USB 3.0 care e mai portabil și cu el nu solicitați laptopul prea mult.

Nu poate fi un laptop prea greu deoarece e de 11.6 inci, dar putea fi mai ușor dacă ar fi avut o carcasă doar din aluminiu. Cel mai bun sistem de operare pentru un laptop atât de nou e Windows 10 și oferă o interfață destul de prietenoasă. Are o baterie decentă pentru că autonomia de lucru maximă poate atinge chiar și 8 ore în anumite condiții (dacă nu folosiți tehnologii wireless, ecranul are o luminozitate mică și nu solicitați prea mult configurația).

Plusuri: ecran touch și rabatabil, autonomie de lucru mare, design plăcut, performanțe decente, porturi numeroase, spațiu generos.
Minusuri: nimic.

Acer Aspire R3-131T-P951 reprezintă o soluție compactă pentru cei care călătoresc des și vor un gadget cu Windows și ecran touch. Am pus o prezentare video pentru cei care nu sunt prea convinși că acesta e cea mai bună alegere. Chiar dacă culoarea poate fi alta, finisajele și porturile sunt aceleași.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu