≡ Meniu

Acer Aspire R7-371T-71UZ, laptop cu SSD de 256GB

Acer Aspire R7-371T-71UZ e cunoscut și sub numele de Acer Aspire R13 iar pentru cei care vor portabilitate dar și funcționalitate, e o recomandare. Bineînțeles, nu poate fi foarte ieftin deoarece un gadget ceva mai deosebit deoarece poate fi folosit ca un laptop ori ca o tabletă. Poate fi transformat dintr-un laptop într-o tabletă cu o simplă mișcare a ecranului. Ecranul nu e detașabil ca la unele dar poate fi reglat pentru a obține cele mai bune unghiuri de vizibilitate.

Alternative sunt destul de multe dacă luați în considerare și alte branduri. Mă refer strict la gadgeturi convertibile (laptop care poate fi transformat într-o tabletă). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire R7-371T-71UZ, laptop cu SSD de 256GB

Procesorul Core i7-4510U de 2GHz e unul cu frecvență scăzută și placa video integrată e Intel HD 4400. Placa video Intel e mai bună pe platformele portabile, decât pe cele desktop. Pe platformele desktop nu e nevoie de plăci video integrate puternice deoarece se poate instala ușor o placă video dedicată.

Ecranul IPS de 13.3 inci are tehnologie multi-touch și imaginea e 1080p. Deci se poate viziona conținut 1080p fie pe el fie pe un televizor sau monitor deoarece are ieșire HDMI. E nevoie de un televizor destul de bun pentru a viziona un conținut media la calitate superioară. Pe partea de memorie are o memorie de 8GB la o frecvență bună și spațiul de stocare e asigurat de un SSD – 256 GB.

Nu e dotat cu unitate DVD dar nici nu cred că se putea introduce pe un gadget așa de portabil. Ca și dotări are următoarele: difuzoare stereo, microfon, cameră web HD; tehnologie audio superioară, USBuri 3.0, HDMI, baterie de 4 celule etc. Chiar dacă bateria e mică, oferă maxim 8 ore de autonomie deoarece procesorul are un consum redus.

Astfel de laptopuri se adresează doar utilizatorilor office și nici nu puteți avea pretenții mari de la acesta. O dotare specială e tastatura iluminată care nu e oferită la orice serie, ci doar la cele speciale.

Plusuri: are un design interesant, configurație performantă, autonomie maximă de 8 ore, tastatură iluminată, carcasă din aluminiu etc.
Minusuri: doar pentru uz office.

Acer Aspire R7-371T-71UZ poate fi un bun înlocuitor pentru un desktop și chiar dacă nu are unitate DVD, are Windows 8.1 gata preinstalat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu