≡ Meniu

Acer Aspire R7-371T-76SY, laptop convertibil cu Core i7 Broadwell

Acer Aspire R7-371T-76SY face parte din generația următoare de laptopuri iar spre deosebire de seria precedentă, la acesta touchpadul e frontal. Nu mi să părea practic un touchpad peste tastatură. Dacă vi se pare că arată ciudat, atunci alegeți o tabletă cu Windows și o tastatură wireless, dar tablete cu ecran de 13 inci nu prea sunt (multe sunt de 10 inci sau chiar mai mici). Nu cred că un gadget cu Android oferă la fel de multă funcționalitate și prețul e foarte mic comparativ cu cel al unui gadget business/office cum e cel de jos.

Alternativele sunt laptopurile din seriile VN7 de 15 și 17 inci. Acelea nu au ecran touch dar sunt ceva mai bune pentru jocuri și designul e elegant. Depinde ce vreți să faceți cu el și care vă este bugetul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire R7-371T-76SY, laptop convertibil cu Core i7 Broadwell

Un Core i7-5500U e suficient de performant și poate fi bun pentru orice aplicație ori pentru uz office. Are placă video cu suport HD, însă nu o recomand celor pasionați de jocuri.

Display-ul său e unul cu diagonală de 13.3 inci și rezoluția e una de tip 1440p (numită și 2.5K). E nevoie de tehnologia touch care e utilă pentru navigare și interacțiune cu interfața sistemului de operare. Are două SSD-uri de 256GB și astfel spațiul de stocare e foarte mare. Pe partea de memorie RAM, o plăcuță de 8GB e satisfăcătoare și la alte laptopuri se poate pune mai mult.

Are dotări bune: USBuri 3.0, USB 2.0, bluetooth, Wireless ac, card reader etc. Caracteristicile speciale sunt următoarele: tastatură iluminată, baterie de 4 celule, USB 3.0, WiFi etc. E vorba de seria Windows 8.1 Pro și se poate rula orice pe el deoarece recunoaște toată memoria RAM (64 de biți).

Plusuri: are două SSDuri, tastatură iluminată, are touchpad poziționat ceva mai bine, carcasă din aluminiu, husă de piele inclusă, Windows 8.1 Pro, Stylus Pen și autonomie de 8 ore.
Minusuri: poate prețul e cam piperat.

Acer Aspire R7-371T-76SY e alegere ideală pentru cei care și-au dorit și o tabletă dar și un laptop. Veți economisi bani dar și spațiu iar greutatea mi se pare destul de redusă pentru un laptop. Spre deosebire de alte serii, aceasta arată mult mai diferit iar ecranul nu e detașabil ci poate fi rotit pentru a fi pliat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu