≡ Meniu

Acer Aspire R7-372T-743X, laptop convertibil de 13.3 inci

Acer Aspire R7-372T-743X face parte dintr-o serie lansată de ceva timp și care vine în ajutorul celor care vor un gadget portabil și funcționat. O tabletă clasică nu oferă tastatură fizică dar poate fi conectată una prin intermediul tehnologiei bluetooth. Activând tehnologiile wireless, autonomia de lucru scade chiar și la jumătate dacă solicitați mai mult configurația. Dacă nu vă interesează designul acestui model, puteți lua un laptop cu ecran rabatabil și nu care poate fi rotit (adică de la un alt brand).

Alternativele sunt multe dacă e să considerăm toate laptopurile de 13 inci, însă nu orice model oferă un ecran touch. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire R7-372T-743X, laptop convertibil de 13.3 inci

Procesorul acestui laptop e unul de tip Core i7-6500U care face parte din ultima serie numită Skylake. E un laptop destul de special și poate fi observat doar după cum arată. Ecranul său prezintă o protecție Corning Gorilla Glass (nu se zgârie ca și la ecranele clasice), imagine Quad HD, tehnologie touch și iluminare LED. Mediul de stocare e de tip SSD și are o capacitate de 256 GB. Ca și dotări are următoarele: difuzoare stereo, microfon, card reader, cameră web, porturi USB, HDMI, bluetooth și WiFi ac.

Chiar dacă acea baterie poate oferi până la 8 ore de viață, aceasta poate să difere în funcție de cum îl folosiți. Portul USB 3.0 poate fi folosit pentru a încărca un media player mic, un telefon sau oricare alt gadget compact cu baterie și USB. Mi se pare și normal să aibă Windows 10 preinstalat deoarece e un gadget 2 în 1 – laptop și tabletă. Pentru unii utilizatori instalare sistemului de operare poate fi dificilă însă se poate opta pentru un stick USB 3.0.

Plusuri: Windows 10 preinstalat, autonomie de lucru mare, tastatură iluminată, SSD decent și design modern.
Minusuri: nu e prea ieftin.

Acer Aspire R7-372T-743X nu e chiar așa de scump dacă e să luăm în calcul că poate ține locul unei tablete însă nu e la fel de ușor sau compact. Am pus prezentarea de mai jos cu un alt model dar care are alte componente hardware (acest aspect nu influențează aspectul laptopului).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu