≡ Meniu

Acer Aspire S1002-10H6, laptop 2 în 1 cu autonomie 8 ore

Acer Aspire S1002-10H6 e un laptop 2 în 1 ceea ce înseamnă că e laptop cât și tabletă. performanțele sunt unele ok deoarece vine cu procesor Atom Z3735F quad core, 2 giga memorie RAM, iar sistemul de operare e Windows 10. Piesele de rezistență sunt bateria cu o autonomie foarte ridicată și ecranul HD care-i tactil.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se remarcă prin faptul că arată bine, are o portabilitate ridicată și fiabilitate peste medie.
În cazul în care vreți să vedeți cum arată puteți vedea de alături o imagine, iar la final am postat un clip.

Acer Aspire S1002-10H6, laptop 2 în 1 cu autonomie 8 ore

Pe partea de specificații acest model e unul care se remarcă prin faptul că vine cu procesor Atom quad core, placă video quad core, multiple porturi, portabilitate ok (greutatea e una de 1,2 kilograme și bateria ține circa 8 ore… conform producătorului).
Sistemul de operare e unul de generație nouă, lucru care face ca toate aplicațiile să funcționeze optim.
Ecranul e unul de 10 inci și ce e tare legat de el e rezoluția HD și faptul că are panou IPS. Cu această rezoluție poți vedea filme la o calitate uluitoare, iar unghiurile de vizibilitate sunt unele optime.

Pentru achiziția acestui model ar fi că vine cu o baterie care ține mult, poate fi convertit într-un aparat mai mic (tabletă), are o capacitate de stocare mare, are cameră web ok (pe lângă cea care face poze). Evident că nu putem să trecem cu vederea faptul că acest model are și un cost de achiziție foarte mic ceea ce îl face foarte atractiv pentru oricine.
Contra ar fi că nu are mai mulți RAMi și că nu are un procesor ceva mai puternic.

Din clipul de alături puteți să vă faceți o părere despre cum arată acest aparat. Puteți vedea foarte clar că arată precum dispozitivele Transformer de la Asus. Mai exact, tastatura e una care poate fi luată jos, iar în acest fel portabilitatea se extinde prin faptul că laptopul are o greutate mult redusă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu