≡ Meniu

Acer Aspire S1002-166V, laptop 2 în 1 foarte ieftin

Acer Aspire S1002-166V e unul dintre cele mai ieftine laptopuri de pe piață și nu e unul oarecare ci unul care are ecran detașabil. Nu aș putea spune că e un laptop convertibil ci mai degrabă o tabletă cu tastatură. În modul tabletă are un port USB care e util ori de câte ori doriți să copiați ceva. Ecranul oferă porturi suplimentare și o puteți lua cu voi oriunde doriți deoarece e foarte ușoară și subțire. O tabletă de 10 inci care poate fi folosită ca un laptop mi se pare o investiție bună.

În același buget puteți lua un laptop cu spațiu de stocare similar, Intel Celeron și 4GB RAM. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire S1002-166V, laptop 2 în 1 foarte ieftin

Procesorul acestui gadget e ceva mai avansat decât restul (cele vechi) deoarece are patru nuclee. Placa video e destul de cunoscută pe platformele mobile – Intel HD Graphics, însă în funcție de serie și generație, ea poate fi chiar mai bună.

Ecranul său e suficient de bun deoarece are o rezoluție HD și panou IPS pentru unghiuri de vizibilitate mai bune. Fiind o tabletă, un spațiu de stocare de 32GB e de ajuns iar cu acel port USB se poate conecta un hard disk extern. Chiar și 2GB RAM poate fi de ajuns deoarece Windows 10 nu consumă chiar așa de mult iar 1GB e suficient pentru aplicații sau navigare web. Pe partea de comunicații are aceleași tehnologii ca și un laptop: bluetooth, WiFi și port LAN. Dacă tot am enumerat acel port, trebuie să știți că acest laptop are și alte porturi: HDMI de tip mini, USB de tip micro (pentru încărcare sau conectarea unui cablu de date) și ieșire audio.

Plusuri: compact, fiabil, portabil, performant, autonomie mare și are Windows 10.
Minusuri: nu sunt.

Bineînțeles, acea tastatură aduce și un port USB iar prin conectarea ei, autonomia sa nu are de suferit. Acer Aspire S1002-166V oferă cel mult 8 ore de lucru însă autonomia medie e ceva mai mică deoarece veți folosi WiFi-ul, poate setați o luminozitate mai ridicată pentru acel ecran și depinde și de cât de solicitată e configurația.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu