≡ Meniu

Acer Aspire S13 S5-371-37LK, ultrabook cu autonomie maximă de 11 ore

Acer Aspire S13 S5-371-37LK e un laptop ultraportabil și performant al seriei S13 care e pe alb. Poate ați și observat că există variante și pe negru dar cu aceleași finisaje iar componentele hardware sunt destul de apropiate. Un ultrabook e mai scump decât un laptop deoarece are tehnologii mult mai avansate adică componentele sunt ceva mai compacte. Nu e în totalitate pe alb, ci are și finisaje aurii în zona balamalelor, dar și logo-ul e pe aceeași culoare.

Alternativele sunt destul de multe până în acest buget deoarece majoritatea laptopurilor simple sunt ieftine, dar nu veți găsi prea multe cu ecran de 13.3 inci și imagine FHD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire S13 S5-371-37LK, ultrabook cu autonomie maximă de 11 ore

Componentele sunt foarte bune ținând cont de dimensiuni și pentru ce va fi folosit: Core i3 Skylake, 4GB RAM, SSD de 128 GB și placă video Intel. Cu alte cuvinte, e vorba de un model de tip office care nu-l veți folosi pentru rula un joc 3D ori o aplicați profesională. Calitatea audio e bună pentru niște boxe integrate și calitatea video e dată de panoul IPS. Nu trebuie neglijată rezoluția foarte mare care mărește detaliile indiferent că e doar o imagine sau un film. Pentru cei pasionați de editare sau proiectare, nu cred că un laptop ar fi o alegere bună deoarece e nevoie de un ecran mare sau optați să conectați un monitor la acest model.

Ca și dotări speciale, laptopul are următoarele: tastatură iluminată, Windows 10, baterie de 3 celule, WiFi ac, bluetooth etc. Toate laptopurile premium au Windows preinstalat și e la cea mai nouă versiune – 10 pe 64 de biți.

Plusuri: greutate redusă, SSD destul de mare, design plăcut, Windows preinstalat, ecran FullHD.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Aspire S5-371-37LK e un aparat destul de modern și care merită încercat deoarece oferă destul de multe avantaje. Am pus prezentarea de jos cu un model puțin diferit dar diferențe majore veți găsi doar între serii și nu între modelele aceleași serii. Alături de acest ultrabook aș alege un mouse wireless alb și un router wireless performant (cu WiFi ac).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu