Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire S13 S5-371-77JV, ultrabook cu Core i7-6500U

Laptopul Acer Aspire S13 S5-371-77JV nu este unul standard pentru că are dimensiuni reduse și finisaje elegante. Pentru a vedea mai bine cum arată acesta, am poza de jos dar și un clip la final cu un laptop similar. Ideea e că doar anumite componente pot fi diferite, iar dotările sunt aceleași. Touchpadul e mia mare decât standardul și se vede din poza de jos, dar pentru a mări productivitatea, eu vă recomand un mouse wireless care e mai precis.

Având în vedere autonomia maximă de 11 ore și greutatea scăzută, e un laptop de luat în oraș sau chiar la facultate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire S13 S5-371-77JV, ultrabook cu Core i7-6500U

Componentele sale sunt următoarele: Core i7-6500U cu tehnologie de economisire a energiei, placă video Intel cu suport HD, memorie RAM de tip  LPDDR3, SSD generos. Poate că un ecran de 13.3 inci nu e foarte mare dar calitatea oferită e una superioară datorită rezoluției ridicate. Acesta poate fi folosit aproape pentru orice, mai puțin jocuri 3D și programe profesionale de editare/proiectare. În același buget puteți alege o variantă multimedia dar nu cred că vă interesează un laptop mare.

Chiar dacă nu are o unitate optică, transferul datelor se face prin intermediul unui stick USB 3.0 sau puteți folosi alte medii de stocare externe. Tehnologia wireless e destul de avansată, de aceea un router wireless cu WiFi ac e alegerea corectă. Nu mai trebuie să folosiți un cablu de rețea pentru a beneficia de viteză maximă, dar și așa nu cred că veți descărca prea multe, ci mai mult veți naviga pe el.

Plusuri: autonomie de lucru mare în mod economic, ecran cu panou IPS, Windows 10 preinstalat, design modern cu touchpad generos și altele.
Minusuri: nu sunt.

Acer Aspire S5-371-77JV e o recomandare destul de reușită și merită să o încercați dacă vreți să aveți un gadget de tip office portabil. Ultrabookurile nu pot fi prea accesibile dacă vin și cu multe caracteristici speciale (carcasă din aluminiu, tastatură iluminată, ecran IPS 1080p, USB C). Dacă nu v-ați făcut o idee despre ele, atunci vă recomand clipul de la final.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu