≡ Meniu

Acer Aspire S7-393-75508G25ews, ultrabook alb cu imagine 2.5K

Acer Aspire S7-393-75508G25ews e o alegere foarte bună pentru cei care caută un model premium. Poate fi o soluție business chiar dacă nu e foarte rigid precum cele Lenovo Thinkpad. Seria asta poate fi bună pentru orice, mai puțin pentru gaming. Dacă e mult peste buget, poate fi luat în rate ori alegeți unul din seria V3 sau VN7 (ideal pentru gaming). Seria VN7 oferă ceva mai multe cnfigurații și posibil să existe un model care să vă placă sau care să intre în buget.

Alternative sunt modelele mult mai ieftine din serii S inferioare de la acest brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire S7-393-75508G25ews, ultrabook alb cu imagine 2.5K

Procesorul e unul Core i7-5500U care are tehnologie de economisire a energiei. Nu e nevoie de procesoare ultra performante ci doar de o serie nouă și de un brand fiabil. Ecranul de 13.3 inci e unul special deoarece are o rezoluție de tip 2560 cu 1440 pixeli și cu tehnologie touch (ideală pentru un gadget cu Windows 8.1).

Un SSD nu oferă la mult spațiu ca un hard în același preț, dar un SSD e mult mai performant ca un hard. Placa video Intel HD Graphics 5500 e una cu memorie video shareutiă și nu proprie cum e în cazul plăcilor video dedicate.

Designul e foarte reușit, iar Acer știe ce să ofere utilizatorilor și oricum nu e o serie oarecare. La un așa preț are: tastatură iluminată, baterie Polymer de 4 celule, Windows 8.1, WiFi ac etc. Nu are unitate DVD dar nici nu-i văd rostul, aplicațiile pot fi achiziționate de pe internet sau de pe un stick. Autonomia maximă e generoasă – 8 ore, dar ea poate diferi deoarece ea ține de cât de solicitată e configurația sau în funcție de unele setări (luminozitate/tastatură iluminată).

Plusuri: foarte elegant, are dotări speciale interesante, încărcare USB, configurație puternică, autonomie maximă de 8 ore etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Acer Aspire S7-393-75508G25ews din seria S7 are noua generație de procesoare de la Intel numită Broadwell și cred că e un motiv în plus pentru a-l achiziționa. Dacă nu vă puteți face o idee despre cum ar arată un așa laptop, atunci clipul de jos e foarte util.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu