≡ Meniu

Acer Aspire Switch 10 E, tabletă cu Windows 8.1 cu stație de andocare

Acer Aspire Switch 10 E e disponibilă în multe variante și diferența majoră e la spațiu de stocare. Oricum, varianta cu hard de 500GB mi se pare de ajuns, cea de 1TB e ideală pentru cei care vor să stocheze multe fișiere media. Arată foarte bine și diferențe nu există fie că are sau nu are hard. Poate doar culoare de pe spate poate fi diferită, dar eu aș alege tot pe negru pentru că se sortează mai bine cu restul.

Dacă un astfel de gadget e prea scump atunci Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire Switch 10 E, tabletă cu Windows 8.1 cu stație de andocare

Procesorul său e unul destul de bun pentru o tabletă – Quad Core. Ecranul de 10.1 inci e unul destul de bun deoarece oferă o rezoluție HD iar unghiurile largi de vizibilitate sunt un plus (panou IPS). Are protecție Gorilla Glass 3 care nu permite formarea de zgârieturi pe ecran, dar cele fine tot se vor forma.

Memoria RAM e de 2GB și e de tip DDR3 ca la restul. Sistemul de operare nu necesită mai mult ci doar unele aplicații. Chiar dacă e vorba de o tabletă, sistemul de operare e același ca pe desktop. E ca și la Android, fie că e tabletă fie că e telefon, versiunea e aceeași (doar mai demult are diferit). Memoria flash e de 64GB iar dacă aveți un buget mai mare, stația de andocare poate avea hard mai mic sau mai mare.

E dotată cu: boxe stereo, microfon incorporat, cameră web, cameră principală, slot pentru card, placă video Inte, bluetooth și WiFi. Bateria de 2 celule pare a fi mică dar pentru o tabletă e suficientă – autonomie maximă de 12 ore.

Plusuri: are o versiune de Windows destul de bună, autonomie de lucru mare, greutate redusă, ecran IPS HD și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Aspire Switch 10 E e alegerea corectă pentru cei care vor ceva portabil și nu vor neapărat. Dacă vreți să vă faceți o idee despre el adică despre cum arată, e bine să vizionați o prezentare video (veți vedea cam cât de mare e și ce funcții are).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu