≡ Meniu

Acer Aspire Switch 10 SW5-012-1707, tabletă convetibilă la promoție

Acer Aspire Switch 10 SW5-012-1707 e un laptop care poate fi transformat într-o tabletă din detașarea ecranului. Nu e primul astfel de gadget care a fost lansat, mai există și alte branduri care oferă astfel de soluții portabile. Arată foarte bine, iar finisajul pe argintiu e destul de elegant iar porturile sunt dispuse unde sunt și la îndemână (în partea dreaptă). Un laptop e ceva mai ieftin însă nu oferă astfel de tehnologii și dimensiunile diferă.

Alternativele sunt cele cu sistem de operare similar și care sunt mai ieftine (pentru că nu au stație de andocare inclusă). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire Switch 10 SW5-012-1707, tabletă convetibilă la promoție

Procesorul Quad Core e unul din noua generație de la Intel și e un model Z3735F. Ecranul de 10.1 inci e unul de 1280 cu 800 pixeli, deci imaginea e destul de detaliată și contrastul e excelent deoarece are iluminare LED. Puteți conecta un televizor la aceasta deoarece are ieșire HDMI.

Windows 8.1 are nevoie de 2GB de RAM deoarece 1GB consumă sistemul și restul e pentru aplicații. Pe partea de spațiu de stocare are o memorie internă de 32GB de tip flash și un hard de 500GB. Ca și dotări are: microfon integrat, difuzoare stereo, cameră web de 0.3 MP și slot pentru carduri microSD (suportă carduri destul de mari).

Placa video e Intel HD Graphics care e prezentă pe unele configurații Low End. Autonomia în mod economic e bună dar și unele setări pot reduce din consumul de energie (dezactivați tehnologiile wireless și puteți o luminozitate mică). Porturile sunt puține dar sunt cele esențiale: HDMI, USBuri 2.0 și ieșire audio. Destul de portabil în ambele variante (laptop sau tabletă), iar în modul laptop are un port USB în plus.

Plusuri: are Windows 8.1 preinstalat, spațiu de stocare mare în mod laptop, autonomie mare, USB.
Minusuri: nu are 3G.

Acer Aspire Switch 10 SW5-012-1707 poate fi recomandat oricui, în special că e și la promoție (o tabletă cadou). Această promoție e oferită de magazin deoarece brandurile diferă. O promoție similară am văzut la o tabletă Toshiba doar că aceea nu era una convertibilă (nu avea stație de andocare).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu