Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire Switch One 10 SW1-011-19W7, tabletă cu stație de andocare

Laptopul Acer Aspire Switch One 10 SW1-011-19W7 e defapt o tabletă cu stație de andocare care are rol de tastatură. Din poza de jos se observă ușor că are un ecran detașabil și dacă nu vreți să folosiți acea tastatură, atunci puteți folosi cea virtuală ca la un smartphone. Sunt multe tablete cu Android deoarece sunt mai accesibile, dar nu sunt la fel pe partea de suport. Eu prefer cele cu Windows pentru că e vorba de un sistem de operare familiar și interfața e destul de simplă.

Sunt modele de laptopuri care au un design ceva mai diferit, adică ecranul e rabatabil și nu detașabil cum e la acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire Switch One 10 SW1-011-19W7, tabletă cu stație de andocare

Are componente destul de interesante: Atom x5-Z8300, 2GB RAM, Intel HD Graphics și un spațiu de stocare de 32GB. Laptopurile au dotări diferite pentru că și designul e altul, iar o tabletă nu poate rula cu componente de laptop (sunt mai mari și degajă mai multă căldură). Ideea e că are componente integrate și trebuie să fie o configurație cu consum redus de energie.

Dotările sunt interesante și pe aceasta chiar puteți purta video-convorbiri deoarece are o cameră web FullHD. Pe partea de porturi are ieșire pentru căști, HDMI, USB 2.0, iar pentru a v conecta la internet, are WiFi n. Nu e nevoie de tehnologie WiFi ac cât timp nu veți folosi tableta precum un laptop, adică pentru a descărca fișiere mari.

Windows 10 e prezent pe multe alte gadgeturi și pe acesta puteți instala cam orice aplicație care o aveți pe desktop/laptop, doar că pentru unele aveți nevoie de un mouse (pentru o funcționalitate mai bună).

Plusuri: ecran IPS 800p, Windows 10 preinstalat, design elegant și compact, componente performante, HDMI etc.
Minusuri: nu sunt.

Acer Aspire SW1-011-19W7 e un gadget care poate fi folosit pentru diverse datorită sistemului de operare, dotărilor și mărimii sale. Nu oferă un ecran prea generos, iar imaginea mi se pare destul de detaliată. Din clipul de la final vă puteți face o idee despre el și despre acea tastatură care e inclusă în pachet.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu