≡ Meniu

Acer Aspire Switch One SW1-011-18H5, tabletă cu tastatură

Acer Aspire Switch One SW1-011-18H5 e un gadget ceva mai special deoarece poate fi folosit în două moduri: laptop sau tabletă. Acesta nu e chiar un laptop, ci o tabletă cu stație de andocare care poate fi folosită pentru scrie un email sau chiar a tehnoredacta ceva important și lung. În modul tabletă nu veți beneficia de o capacitate de stocare prea mare dar și porturile sunt mai puține. Acea tastatură e ideal pentru utilizatorii office dar și când vreți să folosiți ecranul cu ambele mâine. Bineînțeles, are nevoie de un ecran touch pentru a fi o tabletă iar claritatea e dată de caracteristicile tehnice foarte bune.

Alternativele sunt tabletele cu Windows care nu vin cu stație de andocare sau poate chiar cele cu Android (pentru cei ce vor o soluție multimedia). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire Switch One SW1-011-18H5, tabletă cu tastatură

Procesorul acestui laptop e un model Intel x5-Z8300 care e un Cherry Trail de 1440 MHz. Placa video are suport HD pentru a reda conținut de calitate iar pentru cei care vor să-l folosească ca media player portabil, e necesar un cablu video.

Porturile acestui laptop sunt ceva mai puține decât la alte laptopuri cu design clasic, dar și așa are cele mai uzuale. Portul HDMI e de tip micro, deci cablul trebuie să fie ceva mai deosebit dacă vreți să conectați un televizor sau monitor. Un astfel de gadget are nevoie de un sistem de operare preinstalat, dar înlocuirea sau reinstalarea sa se poate face cu un stick USB. Fiind destul de subțire și mic, designul e destul de robust pentru că are o carcasă din aluminiu. Îl recomand alături de un mouse wireless deoarece are tehnologie bluetooth.

Plusuri: greutate scăzută, capacitate de stocare decentă, Windows 10, ecran IPS HD și preț atractiv.
Minusuri: lipsă USB 3.0.

Acer SW1-011-18H5 nu are chiar cele mai populare porturi dar are cele mai multe pentru această categorie de laptop. Din clipul de mai jos se vede cât de subțire și mic e acest model, iar alte modele pot avea chiar și un alt finisaj (pe altă culoare).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu