≡ Meniu

Acer Aspire TMP236-M-33P7, ultrabook TravelMate P2 ieftin de 13,3 inci

Acer Aspire TMP236-M-33P7 e un laptop de 13,3 inci cu rezoluție Full HD și cu unitate optică de tip SSD care vine o portabilitate foarte bună și cu performanțe peste medie. E un dispozitiv la limita dintre laptop și ultrabook deoarece are o mulțime de caracteristici împrumutate de la ultrabook-uri.
Se adresează celora interesați de un dispozitiv cu care să stea pe net și cu care să beneficieze de o autonomie ridicată.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar cost puțin ci unul care poate fi utilizat la o multitudine de sarcini, de la office la multimedia. E un laptop bun și la business deoarece re ecran anti-glare.

Acer Aspire TMP236-M-33P7, ultrabook TravelMate P2 ieftin de 13,3 inci

Pe partea de caracteristici acest model se laudă cu procesorul i3-5005U, cu SSD-ul de 128 de giga și cu memoria RAM de 4 giga. Din păcate nu are unitate optică, dar nu aș spune că acest lucru e un dezavantaj întrucât sistemul de operare poate fi instalat de pe un USB 3.0 ori de pe o unitate optică externă. Din fabrică vine cu Linux, dar eu recomand să puneți Windows 10.
Placa video e un Intel HD 5500 și aș zice că e destul de bună la jocuri, însă notebook-ul nu e unul făcut pentru jocuri.
Aparatul e făcut din materiale de calitate, iar carcasa are un material textil care-l face mai aspectiv și mai ușor de ținut.

Pro achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, că vine cu componente de generație nouă și că are SSD.
Contra ar fi că nu vine cu Windows 10 și că nu are memorie dedicată pentru placa video.

Deci, dacă te interesează un dispozitiv cu caracteristici foarte bune și cu un cost de achiziție deloc mare atunci te poți orienta înspre acest model TravelMate P2.
Mi-aș fi dorit să pun și un clip cu laptopul, dar acesta fiind foarte nou nu există așa ceva. De aceea vă mai spun că laptopul e unul fără tastatură numerică în partea dreaptă. Din imaginea care am pus-o mai sus poți vedea că acest model se adresează

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu