≡ Meniu

Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-703V, laptop de ultimă generație

Laptopul Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-703V e unul din noua generație de la acest brand care poate fi folosită pentru redare media, office sau chiar jocuri. Există variante cu ecran 4K de 15 inci dar și de 17 inci, însă cu cât e mai mare cu atât e mai greu. Dar și așa mulți dintre voi îl veți folosi pe un birou iar un ecran mai mare e binevenit. poate că nu e un înlocuitor ieftin pentru un PC dar performanțele sunt destul de ridicate.

Alternative pot fi serii multimedia deoarece au cam aceleași procesoare sau chiar cu frecvență mai mică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-591G-703V, laptop de ultimă generație

Configurația sa e una cu Core i7-4720HQ și placa video e un HD 4400. Are o așa placă video deoarece e vorba de generația Haswell, iar Broadwell are HD 5500. Ecranul acestui laptop e unul destul de interesant datorită rezoluției Ultra HD (cât patru imagini Full HD). restul configurației are: 12 GB de RAM, un hard de 1 TB, un SSD de 128 GB și o placă video GTX 960M.

Lipsa unității DVD nu mi se pare un minus, ci un plus deoarece nu e prea utilă. Există și alte dotări care mi se par inutile.  Are un sistem audio decent chiar dacă e integrat, cameră web, trei USB-uri 3.0, bluetooth și altele. Tastatura iluminată e utilă în condiții de luminozitate scăzută. Sistemul de operare e Windows 8.1 pe 64 de biți și nu aș recomanda altul dacă ar fi să-l schimbi. Carcasa sa e una compactă dar și ușoară, deoarece e metalică și nu din plastic.

Plusuri: oferă performanțe destul de mari, are acea tastatură iluminată, tehnologie WiFi ac, Windows 8.1 preinstalat, are un design elegant și o greutate redusă.
Minusuri: nu prea sunt.

Un laptop ca Acer Aspire VN7-591G-703V din seria V Nitro Black Edition nu e o alegere foarte ieftină și dacă vreți ceva mai scump, optați pentru cel cu imagine de 17 inci. Oricum, ambele variante au același design, iar componentele hardware sunt relativ aceleași. Din clipul de jos vă puteți face o idee despre el dar și cel de 17 inci.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu